Classia with Netatmo – klasična, enostavna, pametna, popolna.

Classia with Netatmo – klasična, enostavna, pametna, popolna.

Objavil/a |Datum objave: 24. 08. 2023|Oznake: , , , |

Moderna stikala čistih oblik, opredeljena z natančno linijo in širokim spektrom barvnih odtenkov. Okvirji linije Classia dajejo edinstveno obliko vašemu stikalu.

Klasična oblika

Okrasni okvir daje vašemu stikalu edinstven pridih. Poleg vseh klasičnih elementov lahko izbirate tudi med povezanimi – pametnimi funkcijami ter jih lahko vgradite v (modularne in klasične večdelne) podometne doze, v nadometne doze ali celo z IP55 zaščito.

Varnost in funkcionalnost sta ključnega pomena pri stikalnem programu Bticino Classia. Te naprave so zasnovane za zagotavljanje varnosti, izjemne zmogljivosti in zanesljivosti. Stikala, vtičnice in druge komponente so izdelane iz visokokakovostnih materialov, kar zagotavlja vzdržljivost in dolgo življenjsko dobo. Stikalni program Classia je zasnovan tako, da zdrži vsakodnevno varno uporabo in zagotavlja zanesljivo električno infrastrukturo za vaš prostor.

Klasična oblika

Enostavna izbira

Na voljo vam je 16 okrasnih okvirjev, ki se ujemajo z 2 različnima barvama mehanizmov:

  • Bleščeče bela
  • Satin črna

Široko barvno paleto okrasnih okvirjev je možno še dodatno poudariti z zaključki okrasnih okvirjev z izgledom kovinskega zlata, kroma ali niklja.

Classia barve
Bticino Classia

Pametna inštalacija

Ena od izjemnih lastnosti programa Bticino Classia je možnost enostavne nadgradnje v pametno inštalacijo. Z vključevanjem povezanih proizvodov/funkcij in aplikacije Home + Control, je mogoče vašo inštalacijo nadgraditi in ustvariti povezano ter inteligentno domače ali delovno okolje. S kontrolo na pametnih napravah lahko enostavno upravljate svetila, senčila, temperaturo in druge električne funkcije. Ta integracija omogoča večje izboljšano udobje, energetsko učinkovitost in varnost, kar vaš prostor spremeni v resnično pametnega. Oglejte si, kako enostavno nadgraditi Classia inštalacijo v pametno.

Če želite brez večjih posegov v inštalacijo vgraditi enostaven “Smart” sistem upravljanja svetil, senčil, električnih porabnikov ter ogrevanja z inteligentnimi funkcijami, je “with Netatmo” prava izbira.

Odličen za novogradnje, idealen za prenove in nadgradnje. Sistem WITH NETATMO ne zahteva posebne inštalacije, samo nevtralni vodnik v vsaki dozi s pametnim stikalom. Na voljo je v stikalnih programih Bticino Classia, Living Now, LivingLight…

Ustvarite si pameten električni sistem s povezanimi funkcijami, ki ga lahko upravljate z aplikacijo Home + Control in z glasovnimi pomočniki Amazon Alexa, Google Home ali Apple Siri, ne da bi spremenili svoje navade.

namestitev stikal Bticino

Brezžično upravljanje

Se vam je kdaj zgodilo, da ste zelo premišljeno načrtovali in določili mesta vaših stikal, potem pa naknadno ugotovili, da bi bilo bolj priročno še kaj dodati? Pametna inštalacija s Classia stikalnim programom ima rešitev tudi za to! V ponudbi so namreč tudi brezžična stikala, ki jih združite z obstoječim povezanim stikalom in enostavno namestite na steno v le nekaj sekundah.

Namestitev brezzicnega stikala

Popolna rešitev

Bticino Classia stikala

Classia omogoča prilagodljivost vašim specifičnim zahtevam. Z različnimi moduli in funkcijami lahko ustvarite prilagojeno rešitev, ki ustreza vašim edinstvenim željam. Ne glede na to, ali gre za USB priključke, zatemnilnike ali multimedijske povezave, Classia ponuja celovit izbor modulov, ki jih je mogoče kombinirati glede na vaše želje in potrebe.

Edinstvena in popolna rešitev za vse vrste vgradnje – Modularni standard s pravokotnimi dozami (2M, 3M, 4M in 7M) in standard z okroglimi dozami (do 5-delnih).

Stikalni program Bticino Classia izkazuje eleganco, funkcionalnost in prilagodljivost. Njen brezčasen dizajn, vrhunska zmogljivost in združljivost s pametnimi inštalacijami omogoči idealno izbiro za izboljšanje vsakega prostora. Z aplikacijo Home + Control lahko spremenite svoj prostor v pametno okolje, ki prinaša udobje in energetsko učinkovitost.

Konfigurator okrasnih okvirjev

Se težko odločite, katero kombinacijo izbrati? Za pomoč vam je na voljo Classia konfigurator, kjer virtualno postavite izbrane barve v želeni prostor in poiščete najprimernejšo rešitev. Vse, kar morate storiti, je:

  • izberite svoj standard (okrogli oz. nemški Ø60 ali modularni)
  • izberite barvo mehanizmi
  • izberite sebi najlepši okvir
  • postavite ga v svoj prostor

Zakaj izbrati napredne električne sisteme, ki jih poganja Netatmo?

Ti sistemi prinašajo številne prednosti, ki vključujejo enostavno namestitev, izboljšano funkcionalnost ter povezano, udobno izkušnjo bivanja. Poleg tega pa z njeno pomočjo lahko tudi prihranimo.

classia učinkovitost in prihranki

Energijska učinkovitost in prihranki

Z letom 2024 bo v veljavi nov način obračunavanja omrežnine. Ta prinaša 5 blokov z različno tarifno postavko, strošek za uporabo omrežja v posameznem bloku pa bo odvisen od obremenjenosti omrežja in odjemalčeve uporabe v preteklem obdobju. Z možnostjo spremljanja in upravljanje porabe energije s pomočjo aplikacije Home + Control lahko zmanjšate stroške in prispevate k trajnostnemu načinu življenja.

Povečana funkcionalnost

S pametno inštalacijo in s pomočjo aplikacije Home + Control pridobite napredne funkcionalnosti, kot je inteligentno upravljanje osvetlitve, nadzor prek pametnih naprav, glasovno upravljanje ter spremljanje in upravljanje porabe energije.

povečana funkcionalnost
Classia popolna združitev in integracija

Popolna združitev in integracija

Bticino Classia in Living Now se brezhibno povežeta z vašim pametnim domom. Združljiva sta s številnimi napravami in tehnologijami, kar omogoča ustvarjanje popolnoma povezanega pametnega doma.

Aplikacija Home + Control

Google Play →  Apple Store →

Nadgradite svojo klasično inštalacijo ter uživajte v udobju, praktičnosti, energetski učinkovitosti in izboljšani varnosti, ki jih ponujajo pametne inštalacije. Sprejmite prihodnost avtomatizacije doma in spremenite svoj prostor v resnično pametno domovanje.

Stikalni program Bticino Classia

boštjan klemen

Armin Hedžić

Prodajni specialist za področje elektroinštalacij

Deli objavo na...

Nadaljujte z branjem

Sorodne objave