razsvetljava

Razsvetljava

Ustrezna razsvetljava oz. osvetlitev doma, delovnega okolja, delovnih mest, skladišč, zunanjosti in ostalih okolij, je osnovna zahteva in potreba vsakega objekta.

Kabli in vodniki

Kabli in vodniki nepogrešljivi pri distribuciji, transmisiji, električnih razvodih, industriji, gradbeništvu itd., skratka povsod, kjer je potreben prenos elektrike od vira do uporabnika ali med uporabniki.

Kabli in vodniki
elektro inštalacije

Inštalacije

Rexel ponuja najkakovostnejši elektromaterial zanesljivih proizvajalcev z dolgo življenjsko dobo za vse vrste elektro inštalacij.

Industrija

Rexel vam ponuja širok spekter izdelkov za optimiziranje stroškov in energetsko učinkovitost, ki sta prioritetna izziva na industrijskem trgu.

Industrija
orodje

Orodje in pribor

Pravo in kakovostno orodje je osnova za hitro in dobro izvedbo vsakega elektro inštalaterskega projekta, tako na delovnem mestu kot tudi doma.

Omare in stikalna tehnika

Elektro omara je osnova za razvod elektrike, točka, kjer se izvajajo vsi procesi avtomatizacije in zato je pomembno izbrati pravo omaro za določen namen uporabe.

elektro omare in stikalna tehnika
hlajenje in ogrevanje

Hlajenje in ogrevanje

Rexelovi strokovnjaki vam z izčrpnim tehničnim znanjem in izkušnjami svetujejo pri izboru kakovostnih in stroškovno optimalnih rešitev za ogrevanje, prezračevanje in hlajenje objekta.

Zelena energija

V Rexelu smo pripravljeni na prihodnost, ki bo temeljila na obnovljivih virih energije (OVE), zato vam že zdaj z našim znanjem in izkušnjami lahko ponudimo celovite rešitve in izdelke za vaše projekte na področju zelene energije.

zelena energija

Inovativne rešitve na ključ

Rexel storitve in rešitve

Razsvetljava
Strukturirana ožičenja
fotovoltaika
Električne polnilnice e-mobilnost
Projektiranje in izdelava elektro omar
Projektiranje in izdelava zbiralčnih sistemov