zbiralčni sistemi

Projektiranje in izdelava zbiralčnih sistemov

Projektiranje in izdelava zbiralčnih sistemov za zanesljivo napajanje objektov. V Rexelu se zavedamo, da zanesljivost napajanja in prilagodljivost sistemov igra najpomembnejšo vlogo v vašem objektu, zato vam z zbiralčnimi sistemi omogočamo, prilagodljivost ter zanesljivost delovanja strojev, opreme in svetil. Tokovni razpon zbiralčnega sistema je od 25 A pa vse do 6300 A. V zbiralkah se kot prevodnik – nosilec energije uporabljata baker ali aluminij. Aluminij se uporablja v 90 % primerov, predvsem zaradi cene in lažje montaže.

zbiralčni sistemi

Po celotni zgradbi

Zanesljiv prenos energije

Doživljenjska garancija za uporabo sistemov do globine enega metra vode.

  • Projektiranje in implementacija energetskih zbiralčnih sistemov – izvedba na ključ: Izris poteka zbiralnic v 3D, ogled, izmera in priprava ponudbe – izvedba, zaključne meritve in zagon.

  • Zbiralčni sistemi proizvajalcev EAE, Schneider Electric, Siemens in Zuchinni, ki zadoščajo vsem tehničnim predpisom na področju požarne varnosti in zaščite proti prahu ter vdora vode.

Zakaj izbrati Rexel?

Dodana vrednost

zbiralčni sistemi
0V
za enofazni tok
0V
za trifazni tok
  • Smo zanesljiv partner, ki razume potrebe industrijskih kupcev po zanesljivosti delovanja sistemov, varnosti in dobičkonosnosti.

  • Na tem področju ponujamo inovativne in kakovostne izdelke ter rešitve mednarodnih proizvajalcev za industrijo, razsvetljavo in inštalacije.

  • Pomagamo pri izboljševanju energetske učinkovitosti z uporabo avtomatiziranih kontrolnih sistemov in obnovljivih virov energije.