Rešitve za pametne objekte

Gigamedia

Vodilna blagovna znamka na področju kabelske in priključne opreme.

Rešitve za pametne objekte

Gigamedia

Vodilna blagovna znamka na področju kabelske in priključne opreme.

O znamki Gigamedia

Ponudba izdelkov

Okolje in trajnost

V svetu podatkovnih povezav in podatkovnega prometa je povpraševanje in hitrost sprememb zelo osupljiv. Izbrati pravilno kabelsko in s tem povezano priključno opremo je ključni del vsakega uspešnega domačega ali poslovnega projekta, ki zagotavlja povezljivost različnih komponent univerzalnega ožičenja in pametnih naprav. Povezljivost, ki je ključnega pomena v sedanjosti ter prihodnosti in katero zahtevajo tudi zahtevne in manj zahtevne stranke, je jedro uspešnosti pri zagotavljanju nemotenega prenosa podatkov tako v podjetjih kot tudi v domačem okolju.

Zanesljivost kot standard

Gigamedia blagovna znamka

GIGAMEDIA je francoska znamka, ustanovljena leta 1996 in je z leti postala vodilni distributer kabelskih sistemov v Franciji. Zelo hitro pa se uveljavlja tudi po ostalih državah Evrope in v Kanadi. Če izberete Gigamedio za realizacijo vaših projektov, imate zagotovilo za inovativne rešitve, prilagojene vašim potrebam. njihove izdelke lahko že danes najdete na zalogi v vaši najbližji Rexel poslovalnici ali na B2B spletni trgovini.

gigamedia blagovna znamka

Zgodbe o uspehu iz tujine

Predstavljamo vam dve zgodbi o uspehu iz Francije. Izjemne rezultate so dosegli s pomočjo Gigamedia izdelkov in storitev.

primer uporabe

Ponudba izdelkov

Izdelki so zasnovani tako, da pomagajo izvajalcem izpolnjevati in presegati pričakovanja svojih strank ter naložbo v njihovo podatkovno infrastrukturo kar najbolje izkoristiti. Oblikovalska ekipa Gigamedia je sestavljana iz vrhunskih strokovnjakov za omrežja in kabelske sisteme, ki že več kot 25 let razvijajo izdelke, ki so vodilni v svojem razredu.

pametni objekti gigamedia

Zakaj izbrati Gigamedia?

Vsi izdelki temeljijo na nizu osnovnih načel podjetja:

  • Izdelki, ki ustrezajo standardom in ponujajo visoko zmogljivost.

  • Široka ponudba izdelkov z ekskluzivnimi funkcijami, ki olajšajo delo izvajalca.

  • Trajnostna ponudba izdelkov za zaščito okolja.

  • Razpoložljivost in hitra dobava izdelkov.

Kabli in vodniki

Telekom. omare in oprema

Video nadzor

Modularni konektroji

Samoumevno za Gigamedio

Okolje in trajnost

Odgovornost vsakega od nas je da delujemo za zaščito okolja in aktivno zasledujemo trajnosti pristop. Pri proizvajalcu GIGAMEDIA intenzivno izvajajo več aktivnosti v proizvodnji in distribuciji, da zmanjšajo svoj ogljični odtis in vpliv na okolje ter izboljšajo pogoje za vse v svoji vrednostni verigi. Te pobude in ukrepi so jim omogočili pridobitev zlatega znaka Ecovadis leta 2023. EcoVadis združuje informacijski sistem in mrežo strokovnjakov za oceno 200 kategorij in 21 kazalnikov (od “izpustov CO2” do “izkoriščanja otrok za delo”) na preprost, zanesljiv in primerljiv način.

trajnostna ponudba
0 držav
izključno prek distribucije skupine Rexel
0 trgovin
več kot 800 prodajnih mest globalno
0 let
fokus na strankah in njihovih projektih