Ostale storitve

Multi Channel

Večkanalna organizacija

Rexel je večkanalna organizacija, zasnovana tako, da zagotavlja brezhibno, preprosto in varno uporabniško izkušnjo. Kjerkoli ste, ne glede na kanal, ki ga uporabljate, ne glede na uro dneva in ne glede na to, kakšna je vaša zahteva, ima Rexel hiter in ustrezen odgovor na vaše potrebe.

0
zadovoljnih kupcev na dveh trgih
0 / 7
na voljo vsak trenutek dneva
0 PE
poslovalnic po Sloveniji

Izbira je vaša

Z vami vedno in povsod, ko nas potrebujete

Rexelova večkanalna struktura vam zagotavlja brezhiben globalni sistem informacij in storitev. Na spletu, po telefonu, v poslovalnici ali na kraju samem: vse kar morate storiti je, da izberete kontaktno točko, ki najbolj ustreza vašim potrebam.

  • Poslovne enote: izdelki vedno pri roki, ko jih potrebujete.

  • Terenski prodajniki: vaša kontaktna točka na terenu.

  • Podpora na daljavo: tehnična in administrativna pomoč.

  • Tehnični center: svetovanje in podpora vašim projektom.

  • B2B e-trgovina: izdelki in rešitve kjerkoli in kadarkoli.

B2B spletna trgovina

Hitro, enostavno in brezskrbno

Za hitro in enostavno naročanje izdelkov vam Rexel nudi tudi možnost naročanja v svoji B2B spletni trgovini. Naročate lahko elektrotehnični material, vse za razsvetljavo, orodje, opremo in pripomočke za varno delo. Spremljajte status vašega paketa, stanje vaših preteklih naročil in vam prilagojene pogoje nakupa.

Logistika in transport

Dobava izdelkov naslednji dan

Izdelke, ki ste jih naročili Rexelovim prodajnim predstavnikom na terenu ali v spletni trgovini, lahko osebno prevzamete v izbrani poslovalnici ali pa vam jih na izbrani naslov dostavi dostavna služba.