Rexel logotip
Rexel logotip
Rexel logotip

Omare in stikalna tehnika

Omare in stikalna tehnika2023-11-29T15:09:24+01:00

Elektro omara je osnova za razvod električne energije, točka, kjer se izvajajo vsi procesi avtomatizacije. Zato je pomembno izbrati pravo omaro za določen namen uporabe. Rexel vam ponuja omare za različne namene, kot so industrijske omare, elektro omare, stanovanjski razdelilci, omare za strukturno ožičenje ter namenske omarice, kot so pulti, telekomunikacije, krmilne omarice itn. Poleg elektro omar boste v našem asortimanu našli tudi širok nabor nizkonapetostne opreme za omare, naši strokovnjaki pa vam bodo svetovali o izbiri prave opreme ali našli rešitev za izdelavo omare po vaših potrebah.

elektro omare in stikalna tehnika

Oprema za omare in elektro omare

Ponujamo vam tudi opremo, ki preprečuje okvaro naprav, korozijo ali vlago: naprave za hlajenje – ventilatorji, klime, rešetke, naprave za ogrevanje omar – grelci, ostalo opremo za nadzor in razsvetljavo omar ter razvode kablov.

Krmilna in stikalna tehnika

Nizkonapetostna krmilna in stikalna tehnika: modularne naprave, kontaktorji za različne vrste bremen, zračni in kompaktni odklopniki, ločilna – bremenska stikala, motorska zaščitna stikala, varovalke in ločilniki ter merilni instrumenti.

omare in stikalna tehnika

Zakaj izbrati Rexel?

Ponujamo vam širok izbor kakovostnih izdelkov največjih in svetovno uveljavljenih proizvajalcev, naša glavna prednost pa je strokovna ekipa prodajnih in produktnih specialistov, ki vam stoji ob strani v še tako zahtevnih projektih. Znali vam bodo prisluhniti in vam ponuditi celostne rešitve za omare po vaši meri, tako stikalne industrijske omare kot tudi elektro- ali gradbiščne omarice. Z našimi strokovnjaki se lahko vedno dogovorite za ogled na terenu, poskrbimo pa tudi za montažo in podporo pri vzdrževanju različnih vrst omaric.

vprašanja in odgovori

FAQ – Pogosta vprašanja in odgovori

V kolikor niste našli omarice ali opreme, ki bi popolnoma zadostila vašim potrebam, lahko za nasvet vedno vprašate naše prodajne in produktne specialiste, ki vam bodo svetovali in za vas našli optimalno rešitev. Naši strokovnjaki so vam vedno na voljo tudi za vprašanja o izdelavi omaric po naročilu.

Na kakšen način zagotavljate kakovosten elektroinštalacijski material?2023-05-09T08:36:55+02:00

Za to poskrbimo na dva načina. Sodelujemo z zaupanja vrednimi dobavitelji in ves elektromaterial predhodno preverimo, da ustreza vašim zahtevam in zahtevam trga.

Kakšne tipe elektro omaric izdelujete?2024-05-21T12:23:13+02:00

Z vgradnjo zaščitnih in kompaktnih bremenskih stikal izdelujemo manjše vgradne omarice in samostoječe elektro omare do 1600 A tokovne obremenitve. Več infomacij o izdelavi elektro omaric po meri najdete na tej povezavi.

Katere izvedbe bremenskih stikal nudite?2022-09-22T10:38:59+02:00

Glede na vaše potrebe nudimo izvedbe 70 kA kratkostičnih tokov, motorne pogone, izklopne tuljave (pod napetostne, napetostne), termomagnetne in elektronske zaščite, izvedbo s 3-polnimi ali 4-polnimi stiki.

Ali izdelujete tudi omarice po naročilu?2022-09-22T10:37:17+02:00

Glede na vaš načrt izberemo ustrezne električne komponente ter izdelamo tako manjše vgradne omarice kot tudi velike samostoječe omare z večjimi tokovnimi obremenitvami.

Kakšen je namen motorskih (CEE) vtičnic s stikalom?2022-09-22T10:36:10+02:00

CEE vtičnice s stikalom uporabljamo zato, da se vtikač ne izklaplja ali priklaplja, ko je le-ta pod bremenom. Še posebej se to priporoča pri tokovih 63 A in več, ko je ta obremenitev večja in lahko vodi do večjih okvar povezave ali naprav.

Rexel novosti omare in stik. tehnika

Go to Top