Rexel logotip
Rexel logotip
Rexel logotip

Industrija

Industrija2023-11-28T10:24:16+01:00

Optimiziranje stroškov ter energetska učinkovitost sta prioritetna izziva na industrijskem trgu. Rexel zagotavlja najpomembnejše izdelke za vzdrževanje energetske učinkovitosti v industriji ter uresničevanje filozofije TCO (Total Costs Ownership), ki je pomembna za vsako sodobno industrijo, predvsem za optimiziranje celotnih stroškov nabave, logistike in zalog. Za napajanje strojev, zgradb, opreme in svetil v industriji Rexel ponuja celostne rešitve na področju zbiralčnih sistemov, ki omogočajo hitro vgradnjo, prilagodljivost ter zanesljivo delovanje.

industrija

Zakaj izbrati Rexel?

Smo zanesljiv partner, ki razume potrebe in pričakovanja industrijskih kupcev po varnosti, produktivnosti in dobičkonosnosti. V našem naboru izdelkov boste našli inovativne in kakovostne izdelke mednarodnih proizvajalcev za industrijo, razsvetljavo in inštalacije. Pomagamo vam pri izboljšavah energetske učinkovitosti z uporabo posebnih rešitev avtomatiziranih kontrolnih sistemov, strojev in razsvetljave, prednost Rexela pa je tudi na enem mestu zbrana specializirana oprema za avtomatizacijo, orodja in izdelki, ki jih potrebujete vsak dan in zanje zagotavljamo hitro dobavo. Z Rexelom boste tako zmanjšali število povpraševanj, dokumentov in nabavne stroške.

industrija elektromaterial

Industrijski trg zajema vse vidike oskrbe in vzdrževanja električne opreme v industrijskem in proizvodnih sistemih. Odzivamo na vse potrebe svojih industrijskih strank z naborom izdelkov in namenskih rešitev:

  • zagotavljanja natančno in zanesljivo dobavo proizvodni verigi,
  • optimizacije stroškov zalog,
  • izboljšave energetske učinkovitosti z uporabo posebnih rešitev avtomatiziranih kontrolnih sistemov, strojev in razsvetljave.

Naši odnosi s ključnimi partnerji v industriji so integralen del tega, na kakšen način skrbimo za svoje kupce in zagotavljamo najkakovostnejše proizvode iz nabora vodilnih proizvajalcev. Naša glavna kompetenca distributerja so kratki dobavni roki in razpoložljivost različnih izdelkov.

vprašanja in odgovori

FAQ – Pogosta vprašanja in odgovori

V naši ponudbi boste našli vse, kar potrebujete za vzdrževanje strojev in izboljšanje energetske učinkovitosti vaše proizvodnje, tudi na področju razsvetljave in kablov. Naši strokovnjaki za vas poiščejo najboljše razmerje med kakvostjo in ceno, zato ne odlašajte, če potrebujete nasvet, kako učinkovito optimizirati stroške vzdrževanja vašega proizvodnega obrata.

Kako vzpostaviti oddaljen dostop do WINCC s pomočjo mobilnih naprav, ki so neodvisne od operacijskega sistema?2022-09-21T12:29:48+02:00

WinCC opcija WebUX je možna od verzije WinCC V7.3 in WinCC Professional V14 naprej. Omogoča nam oddaljeni dostop do WinCC aplikacij preko pametnega telefona, tablice ali računalnika, in sicer neodvisno od tega, kateri operacijski sistem le-ta uporablja. Edina omejitev je, da mora brskalnik uporabnikove naprave podpirati HTML 5. Ob tem uporabnik na svoji mobilni napravi ne potrebuje nobenih dodatnih nastavitev ali inštalacije programske opreme. Za dostop do aplikacije v spletni brskalnik samo vpiše naslov strežnika, na katerem imamo nameščeno WinCC RunTime aplikacijo in WebUX strežnik. Na ta način imajo uporabniki dostop do SCADA praktično kjer koli in kadar koli. Za varnost skrbi varni protokol HTTPS in SSL certifikati.

Kakšen strošek predstavlja nakup novega energetsko učinkovitejšega elektro motorja?2022-09-21T12:27:12+02:00

Motorji z višjo učinkovitostjo IE3 vam lahko pomagajo znižati stroške obratovanja. Motorji običajno obratujejo od 40 do 80 ur tedensko, kar pomeni, da vsak dvig učinkovitosti zniža obratovalne stroške. Pri obratovalni dobi motorja 10 let strošek nakupa in servisa predstavlja 5 % celotnega vložka. Vse ostalo je strošek energije.

Na kakšen način lahko programiram LOGO! krmilni modul?2022-09-21T12:25:55+02:00

Logo! ima integriran spletni strežnik in lahko preko spleta upravlja s krmilnikom na 3 različne načine:

  • Preko integrirane osnovne spletne strani (osnovne informacije o krmilniku, spremljanje spremenljivk, diagnostika …).
  • Preko aplikacije za mobilni telefon Logo!
  • Preko spletne strani, ki jo sam izdela v preprostem brezplačnem orodju Logo! Web Editor.
Fotocelica zazna predmete, medtem ko jih krmilnik ne zazna? Kako naj rešimo težavo?2022-09-21T12:23:12+02:00

Zelo pomembno je, da se pri visoki frekvenci gibanja izdelkov uporabljajo ustrezni krmilniki, ki vam jih lahko svetujejo naši strokovnjaki.

Imamo vgrajeno rešitev, ki ne deluje zanesljivo. Ali nam lahko ponudite drugo, boljšo rešitev?2022-09-21T12:21:57+02:00

Da, v podjetju stremimo k sledenju najnovejšim trendom z vsakodnevnim izobraževanjem. Hkrati so vse rešitve, ki jih ponujamo od uveljavljenih evropskih proizvajalcev mnogokrat vgrajene in preizkušene v praksi, da vam lahko v uporabo ponudimo naprednejše alternativne izdelke.

Ali nam lahko pomagate pri iskanju alternativnih izdelkov drugih proizvajalcev?2022-09-21T12:20:23+02:00

Da seveda, ker imamo širok nabor izdelkov za industrijsko področje, vam lahko ponudimo inovativne alternativne rešitve vodilnih svetovnih proizvajalcev v industriji.

Rexel novosti industrija

Go to Top