Za oddajanje naročil je potrebno biti registriran / prijavljen. Ob registraciji v sistem obiskovalec pridobi uporabniško ime, ki je enako naslovu njegove elektronske pošte (e-mailu) ter določi svoje geslo.

Po registraciji se prijavite v spletno trgovino in zdaj lahko dodajate izdelke v košarico, s klikom na gumb »V košarico«. Ko je izdelek dodan v košarico, vas s klikom na gumb »Na košarico« stran preusmeri na košarico, kjer si lahko ogledate seznam izdelkov, ki ste jih dodali v košarico.

Kliknete na gumb »Na naslednji korak« in preusmerjeni boste na »Izbiro dostave in plačila« kjer lahko izberete način dostave, naslov za dostavo, naslov za plačilo, način plačila in tudi vpišete poljubno šifro/številko, ki bo kasneje vidna na računu in dobavnici. Za nadaljevanje ponovno kliknete na gumb »Na naslednji korak« in preusmerjeni boste na pregled vašega naročila.

Ko pregledate svoje naročilo, kliknete na gumb »Oddaj naročilo« in s tem je vaše naročilo oddano. Potrditev o oddanem naročilu boste v kratkem prejeli na vaš e-mail naslov.