Registrirate se s klikom na gumb »Prijava/Registracija« in potem kliknete na gumb »Registracija«.  V polje “Davčna številka vašega podjetja” vnesete davšno številko vašega podjetja ali organizacije in kliknete na gumb “Potrdi“. Po kliku na gumb “Potrdi” bi se morali prikazati podatki podjetja (ime in sedež podjetja) ter v nadaljevanju obrazec s polji za vnos podatkov, ki ji potrebujemo za izvedbo registracije. Za registracijo v B2B e-trgovino potrebujete:

  • davčno številko podjetja,
  • ime in priimek,
  • naslov elektronske pošte (službeni e-mail naslov) – ki je hkrati vaše uporabniško ime,
  • telefonsko številko,
  • geslo v skriti obliki (minimalno 8 znakov, črke in številke brez posebnih znakov),
  • ter ostale podatke, ki jih uporabnik vnese v obrazec na spletni trgovini.

Po vnosu podatkov zgoraj, obkljukajte še obvezna polja za potrditev splošnih pogojev in kliknite na gumb “Potrdi“. V nekaj trenutkih boste na e-mail naslov, ki ste ga navedli pri registraciji, prejeli e-mail z aktivacijsko povezavo. Po kliku na gumb/povezavo v sporočilu boste preusmerjeni nazaj na našo spletno trgovino in vaš račun bo aktiviran. Zdaj se lahko prijavite in uporabljate spletno trgovino.

Vsak registrirani uporabnik ima svoje uporabniško ime in geslo, ki ih potrebuje za vpis v e-trgovino. Geslo je tajno in naj bo znano le vam. Spletna trgovina je namenjena samo podjetjem (pravnim osebam) in organizacijam. Registracija fizičnih oseb ni mogoča.

Postopek registracije si lahko ogledate tudi na video posnetku s klikom na povezavo: https://www.youtube.com/watch?v=xMtajNoPZFM

Za točnost podatkov, ki jih uporabnik vnese, ponudnik ne odgovarja.