Legrand Revolution – nove rešitve za povezovanje

Legrand Revolution – nove rešitve za povezovanje

Objavil/a |Datum objave: 08. 12. 2022|Oznake: , |

Nove rešitve za povezovanje omogočajo več koristi za uporabnika. Ne glede na to, kaj počnete in koliko prostora imate na voljo, Legrand s svojimi inovativnimi proizvodi zagotavlja vedno dovolj vtičnic na pravem mestu. Praktična, iznajdljiva in privlačna rešitev je vedno na dosegu roke.

Univerzalne rešitve

Poleg edinstvene oblike, klasičnih vtičnic in sistema drsnih vtičnic, lahko priključite tudi naprave z USB vtikači Tip A in Tip C. Rotirno ohišje podaljška omogoča enostavnejši priklop naprav, za varnost pa poskrbijo funkcije kot so prenapetostna zaščita, indikator obremenitve in vgrajeno stikalo.

Legrand Revolution

Rešitve prilagojene prostoru

Podaljški za kotno namestitev omogočajo izkoristek vsakega kotička ter organizirano in skladno delovno površino.

Legrand Revolution

Pogosto kuhate po navodilih v receptih? Ta podaljšek omogoča sledenje digitalnim receptom in poslušanje glasbe ob hkratnem polnjenju vaših naprav. Integriran podstavek iz nedrsnega materiala omogoča sočasno uporabo večih naprav, podaljški za multimedijo pa ponujajo dobro organiziran multimedijski prostor.

Legrand 2

Za sprostitev površine na delovni mizi izberite podaljšek v obliki črke U, za kompaktno kombinacijo brezžičnega polnjenja, klasičnima vtičnicama in vtičnicama USB Tip A in USB Tip C pa je najbolj primerna moderno oblikovana polnilna postaja. Podaljški so na voljo v različnih barvnih kombinacijah.

Legrand Revolution

Multimedijska omarica Practibox S

Legrand z novimi multimedijskimi omaricami Practibox S ponuja učinkovito in prilagodljivo rešitev z izjemno preprosto implementacijo komponent in njihovo distribucijo v domu. Izpolnjuje vse zahteve ter potrebe strank po povezovanju novih življenjskih slogov. Je dodatek močni digitalni infrastrukturi, ki zagotavlja boljšo kakovost povezave.

Legrand Practibox S

Practibox S se lahko vgradi v vseh vrstah podometne in nadometne namestitve. Ta rešitev zagotavlja stabilne, varne in hitre internetne povezave – ne glede na uporabljeno aktivno opremo, za vso družino, povsod in ves čas.

Strukturirano ožičenje Linkeo C

Predstavljamo vam novost pri sistemih Strukturiranega ožičenja Legrand – Linkeo C. Program Linkeo C zajema priključni panel, keystone konektorje in povezovalne kable za vse kategorije strukturiranega ožičenja (od 5e do 6A). Posebnost konektorjev Linkeo C je enostavno zaključevanje kabla brez orodja, kar lahko naredimo najmanj 5-krat.

Linkeo C

Izdelke Legrand lahko najdete tudi v naši spletni trgovini:

Deli objavo na...

Nadaljujte z branjem

Sorodne objave