Nadgradnja stikal in vtičnic z novimi funkcijami

Nadgradnja stikal in vtičnic z novimi funkcijami

Objavil/a |Datum objave: 21. 12. 2023|Oznake: , , , |

Družina stikal in vtičnic MODUL je prava izbira, saj zaradi svoje modularne zasnove in univerzalnega nosilca nudi možnost enostavne nadgradnje za vse 4 oblikovne linije Line, Soft, Pure in Edge.

Predstavljamo vam nekaj nepogrešljivih funkcijskih elementov, s katerimi boste preprosto nadgradili vaša obstoječa modularna stikala ali vtičnice:

USB polnilnik
EM68

USB polnilnik EM68

3D svetilka za signalizacijo EM52RG

TEM EM52RG

Prenosna LED zasilna svetilka EM57

TEM EM57

Enostavno in udobno polnjenje z USB polnilnikom EM68

V današnji poplavi telefonov, pametnih ur, tablic, kamer in ostalih naprav je postalo polnjenje že povsem vsakodnevno rutinsko opravilo. Hitro se nam nakopičijo razni adapterji, priključki, kabli, zato vam TEM ponuja preprosto rešitev – zmogljiv USB polnilnik EM68 z A- in C-priključkom.

USB polnilnik EM68 z dvema priključkoma za polnjenje (moči 3,0 A) omogoča zmogljivo polnjenje dveh naprav hkrati. V primeru polnjenja 1 naprave se nazivna moč ohrani, pri polnjenju 2 naprav pa se izhodna moč porazdeli. Oblikovan je kot 1-modularni element in se vgrajuje enako kot navadna električna vtičnica Modul.

USB polnilnik EM68, nameščen na vaši delovni mizi, v pisarni ali kot samostojna »vtičnica« v stanovanju ali javnih prostorih, poskrbi za večje udobje in zanesljivost polnjenja e-naprav.

TEM EM68

Z dosegljivostjo v vseh šestih osnovnih barvah (beli, beli mat, bež, srebrni, črni in antracitu), je poskrbljeno tudi za estetski videz.

3D svetilka EM52RG za signalizacijo in označevanje prostorov

Hiter tempo življenja prinaša veliko različnih informacij. Zato so v TEM-u razvili dvobarvno svetilko s 3D simbolom EM52RG, elegantno rešitev za signalizacijo, usmerjanje in sporočanje različnih informacij v bivalnih, delovnih in javnih prostorih. Grafiko na svetilki izdelajo po vaših željah.

3D svetilka je del modularnega sistema Modul in jo enostavno kombinirate z ostalimi funkcijskimi elementi (npr. z IR stikalom). Na primer, uporabimo jo lahko za signalizacijo v različnih prostorih, označevanje hotelskih sob ali sporočanje zasedenosti toaletnih prostorov (tj. v povezavi z IR stikalom EM31).

EM52-1

Z dosegljivostjo v vseh šestih osnovnih barvah (beli, beli mat, bež, srebrni, črni in antracitu), je poskrbljeno tudi za estetski videz.

Prenosna LED zasilna svetilka EM57 – idealna rešitev v primeru izpada elektrike

Priročna LED zasilna svetilka EM57 se v primeru izpada električne energije samodejno vključi in vam močno olajša orientacijo v prostoru. Služi tudi kot prenosna svetilka, saj jo lahko enostavno vzamete iz nosilca in se z njo sprehodite naokoli po prostorih. Avtonomija delovanja zasilne svetilke EM57 sta 2 uri. Napolnite jo tako, da jo vstavite nazaj v nosilec. Svetilka vam omogoča tudi ročni vklop in izklop, tako da jo lahko uporabite kadarkoli, ne samo v primeru izpada elektrike.

LED zasilna svetilka v velikosti dveh modulov (2M) je tako kot EM68 in EM52 del modularnega sistema MODUL, zato jo lahko preprosto kombinirate z vsemi ostalimi modularnimi elementi ter dekorativni okvirji Line, Soft, Pure in Edge. Tako lahko združite več funkcionalnosti na enem mestu in ustvarite unikatne kombinacije, nadgrajene in prilagojene vašim željam in potrebam.

TEM EM57

Z dosegljivostjo v vseh šestih osnovnih barvah (beli, beli mat, bež, srebrni, črni in antracitu), je poskrbljeno tudi za estetski videz.

TEM Modul

Vso ostalo ponudbo priznanega in kakovostnega proizvajalca TEM najdete v naši e-trgovini:

Deli objavo na...

Nadaljujte z branjem

Sorodne objave