Kanali OBO Bettermann Rapid 45

Kanali OBO Bettermann Rapid 45

Objavil/a |Datum objave: 16. 08. 2022|Oznake: , , |

Ravno tisto, kar potrebujete! En sistem, neštete možnosti: parapetni kanali Rapid 45-2 za vgradnjo elektro-elementov OBO-ve serije Modul 45 in Modul 45connect.

Kombinacija jasne oblike in tehnične učinkovitosti

Linija parapetnih kanalov Rapid 45 združuje simetrično obliko, homogeno kakovost barve in tehnično fleksibilnost v enem samem sistemu. Inovativni elementi za preusmeritev trase omogočajo stensko vgradnjo, primerno praksi v upravnih, poslovnih in industrijskih prostorih. Parapetni kanali Rapid 45-2 v svojih treh dimenzijah omogočajo različne vrste uporabe.

Rapid 45 OBO Bettermann

Jasen profil. Plastični Rapid 45-2

Lepota in funkcionalnost. Plastični parapetni kanal Rapid 45-2 je klasična oprema za uporabo v pisarni. Za novi dizajn sta značilna jasen značaj in visoka stopnja funkcionalnosti.

Prefinjeni dizajn. Aluminijski Rapid 45-2

Kakovostna površina in uravnotežena oblika zagotavljata posebno eleganco. Tehnična natančnost dopolnjuje atraktiven zunanji videz parapetnih kanalov v aluminijski izvedbi. Sklopke, priključnice in elementi za prenos podatkov iz OBO-ve serije Modul 45 in Modul 45connect se lahko enostavno vstavijo v profil kanala. Tako vam ponujajo praktični sistem za hitro montažo z možnostjo enostavne razširitve.

Princip Modul 45

Popolna nadgradnja za Rapid 45-2: vgradni elektro-elementi OBO-ve serije Modul 45 iz njihove lastne proizvodnje. Sklopke, priključnice, elemente za prenos podatkov in multimedijske elemente lahko v sistem vgradimo z enim samim posegom – praktična instalacija je končana v trenutku. V primerjavi z dosedanjimi načini vgradnje in spremembami elektro-elementov je potrebnega precej manj časa. Dodatni vgradni elementi, kot so škatle, adapterji in okrasni okvirji, niso več potrebni.

En sistem, številne možnosti

Zahvaljujoč edinstvenim ukrepom za vgradnjo in bogastvu komponent, serija Modul 45 ponuja ustrezne rešitve za vsako sistemsko okolje. Program vgradnih elektro-elementov zadostuje številnim mednarodnim zahtevam in regionalnim standardom.

OBO Betterman modul 45

Princip Modul 45connect

Serija Modul 45connect osvaja kupce s svojimi inovativnimi komponentami priključnic in adapterjev ter ponuja številne možnosti uporabe. Priključni adapter vam daje možnost enostavnega nizanja vtičnic, kar zagotavlja izrazito fleksibilnost. Brez dodatnega napora za uvajanje kablov se lahko oblikujejo razne kombinacije priključnic. Kombinacije z največ dvema priključnima adapterjema so bile raziskane in potrjene s strani nemškega instituta VDE. Brez težav lahko kombiniramo od 4 do celo 9 priključnic.

OBO Bettermann Modul Connect 45

Še bolj prilagodljivo in praktično

Zaradi dodatne širine nudijo ti kanali zdaj še več možnosti uporabe, saj je v izvedbah plastika in aluminij poleg običajnih dimenzij 100 in 165 mm na voljo tudi 130 mm širok model. Asortiment plastičnih kanalov dodatno nudi tudi trojno širino 160 mm.

Nadaljnja praktična novost: plastični in aluminijasti kanali so zdaj zasnovani simetrično. Ta konstrukcijska zasnova omogoča variabilno uporabo oblikovancev, kot npr. T-adapterjev oziroma zaključnih elementov.

Zakaj izbrati parapetne kanale Rapid 45?

  • Bogastvo možnosti: V plastični izvedbi model Rapid 45-2 osvaja kupce tako v svetlosivi kot tudi v beli barvi. V ponudbi so štiri širine kanalov.
  • Hitra montaža: Pametno zasnovani montažni deli, kot sta robna spojka in pokrov spojnih mest, omogočajo hitro montažo.
  • Oblikovanci: Čisto montažo omogoča praktičen izbor oblikovancev, kot na primer zunanjih in notranjih vogalnih elementov, ravnih kotnih elementov in T-elementov. Elementi v obliki pokrova ustrezajo plastičnim in aluminijskim kanalom.
  • Bogastvo možnosti: Parapetni kanali Rapid 45-2 v aluminijski izvedbi vnašajo pridih elegance v vsako poslovno okolje zahvaljujočeloksirani ali plastificirani površini. Na povpraševanje lahko naročite tudi posebne barve. V ponudbi so tri širine kanalov.
  • Oblikovanci: Zahvaljujoč robustnim in variabilnim elementom za preusmerjanje trase, kot so notranji koti, zunanji koti in T-elementi, je montaža povsem preprosta.
  • Inovativni pokrov: Novi pokrov je sestavljen iz osnovnega profila iz PVC-ja in aluminijaste maske. Pokrova ni treba vključiti med zaščitna merila med izvajanjem. Tako montaža kot tudi demontaža sta zelo preprosti.
  • Eloksirana površina: V primeru eloksiranja se kovinske površine električno oksidirajo. Pri tem nastane zelo trda površina, odporna proti praskam. V primerjavi z drugimi postopki oplemenitenja materialov v tem primeru ne uporabljamo tujih materialov. Ohranimo kovinski značaj aluminija. Istočasno ta postopek zagotavlja zanesljivo zaščito pred korozijo.

Za več informacij o parapetnih kanalih Obo Bettermann Rapid 45 si prenesite katalog.

Deli objavo na...

Nadaljujte z branjem

Sorodne objave