Pametni dom with Netatmo

Pametni dom with Netatmo

Objavil/a |Datum objave: 09. 04. 2024|Oznake: , , , |

Ena od izjemnih lastnosti stikalnih programov Bticino in Legrand je možnost enostavne nadgradnje v pametno inštalacijo. Z vključevanjem povezanih proizvodov/funkcij in aplikacije Home + Control, je mogoče vašo inštalacijo nadgraditi in ustvariti povezano ter inteligentno domače ali delovno okolje.

S kontrolo na pametnih napravah lahko enostavno upravljate svetila, senčila, temperaturo in druge električne funkcije. Prav tako pa lahko sproti spremljate porabo električne energije in s tem tudi privarčujete. Ta integracija omogoča večje izboljšano udobje, energetsko učinkovitost in varnost, kar vaš prostor spremeni v resnično pametnega.

Oglejte si, kako enostavno nadgraditi klasično inštalacijo v pametno.

Pametni sistem with Netatmo

Če želite brez večjih posegov v inštalacijo vgraditi enostaven “Smart” sistem upravljanja svetil, senčil, električnih porabnikov ter ogrevanja z inteligentnimi funkcijami, je “with Netatmo” prava izbira.

Odličen za novogradnje, idealen za prenove in nadgradnje. Sistem WITH NETATMO ne zahteva posebne inštalacije, samo nevtralni vodnik v vsaki dozi s pametnim stikalom. Na voljo je v stikalnih programih Bticino Classia, Living Now, LivingLight…

Popolno upravljanje hiše

Predstavljajte si, da se hiša odziva na vaš glas in dotik. Določite lahko, kako se bo obnašala. Oglejte si, kaj lahko storite z Legrandovim pametnim domom.

Netarmo home + control

Pametna razsvetljava

Namestite povezana žična stikala z možnostjo zatemnitve ali mikrostikala ter v kombinaciji z dodatnimi brezžičnimi stikali ustvarite dodatne nadzorne točke in centraliziran nadzor razsvetljave. Upravljanje razsvetljave lahko vključite tudi v urnike ali scenarije tako, da jo združite z drugimi funkcijami v domu, kot sta nadzor senčil in ogrevanja, ki bosta stanovalcem olajšala življenje.

with Netatmo

Upravljanje senčil

V celotni hiši lahko preprosto upravljate senčila. Združevanje pametnega upravljanja senčil v skupine in centralizirani ukazi posameznim skupinam ali celotnemu sistemu senčil v objektu. Ustvarite lahko urnike ali jih vključite v scenarije ter združite upravljanje senčil, razsvetljave, ogrevanja in povezanih naprav prek aplikacije Home + Control.

Upravljanje povezanih naprav

Vse naprave v vašem domu lahko postanejo pametne. Namesto običajnih vtičnic namestite pametne vtičnice s popolnoma enako napeljavo in vse povezane naprave spremenite v pametne. Na ta način bodo lahko stanovalci hiše z brezplačno aplikacijo Home + Control upravljali priključene naprave lokalno in s pametnih telefonov ter jih vključevali v urnike in scenarije. Druga možnost je, da v električno omarico namestite pametne DIN letve za upravljanje povezanih vtičnic.

Upravljanje dostopa

S pametnima domofonom Classe 300 EOS in Classe 100 X16E z WiFi lahko odpirate vrata in se odzovete na zvonjenje na vhodu s pametnim telefonom, ne glede na to, kje ste.

Netatmo

Upravljanje temperature

Namesto običajnega termostata vam je na voljo pametni termostat, kaerega lahko hitro in preprosto upravljate ter nadzorujete temperaturo v svojem domu, ne glede na to, kje ste! Na podlagi svojih navad in življenjskega sloga lahko oblikujete urnik, tako da ogrevanje uporabljate le takrat, ko ga potrebujete.

Pametni termostat lahko upravljate tudi z glasovnimi pomočniki Google Assistant, Siri in Alexa.

Bticino with Netatmo

Upravljanje grelnikov vode

Obstoječi namestitvi dodajte pametni rele za daljinsko upravljanje grelnika vode. Tako se lahko s pametnim telefonom vklopi in izklopi grelnik vode, ne glede na to, kje se nahajamo, tako je topla voda na voljo, kadar je potrebna.

Varčevanje z energijo

V inštalaciji z vrsto povezanih stikal in vtičnic with Netatmo lahko prek aplikacije Home + Control spremljate porabo posamične električne naprave ali skupne porabe. Enako lahko storite z namestitvijo pametne enote za merjenje porabe energije, ki je nameščena v električni plošči. Ta tedensko in mesečno spremlja skupno porabo. V realnem času meri tudi skupno moč (kW) tokokroga in pošlje opozorilo, če je nastavljena meja (v kW) presežena. Deluje izključno prek aplikacije Home + Control.

Uporabljajte pameten električni sistem s povezanimi funkcijami, ki ga lahko upravljate z aplikacijo Home + Control in z glasovnimi pomočniki Amazon Alexa, Google Home ali Apple Siri, ne da bi spremenili svoje navade.

Izdelke with Netatmo najdete v naši B2B spletni trgovini:

Deli objavo na...

Nadaljujte z branjem

Sorodne objave