Pekom – inovativna odličnost kabelskih polic

Pekom – inovativna odličnost kabelskih polic

Objavil/a |Datum objave: 10. 10. 2023|Oznake: , , , |

Podjetje PEKOM Inženjering je vodilno podjetje v regiji, za proizvodnjo kabelskih polic najvišje kakovosti, ki svojim strankam s ponosom zagotavlja rešitve za enostavno in hitro montažo kabelskih polic z brezhibno kakovostjo ter konkurenčnimi cenami.

V okviru PEKOM-a se proizvajajo visokokakovostni izdelki z vsemi potrebnimi certifikati in atesti, ki uporabnikom omogočajo hitro in enostavno izvedbo elektroinštalacij. Vizija podjetja je postati eden vodilnih proizvajalcev kabelskih polic, prepoznaven po regionalni uspešnosti in kakovosti svojih izdelkov.

Reference pekom
Pekomove rešitve se uporabljajo tudi v najzahtevnejših projektih po celem svetu.

Jasna usmeritev in strategija podjetja

PEKOM si prizadeva ustvarjati pozitivno delovno okolje, kjer vsak posameznik s svojo strokovnostjo in predanostjo prispeva k ustvarjanju vrednosti za podjetje. Podjetje želi biti prepoznavno po lojalnosti in zgrajenem partnerskem odnosu do strank, medsebojnih odnosih znotraj podjetja in pripravljenosti na tveganje pri iskanju inovativnih rešitev.

Cilj podjetja PEKOM je strankam zagotoviti široko paleto visokokakovostnih izdelkov, skladnih s standardi, izdelanih s pomočjo inovativnih tehnologij in certificiranih, s strokovno tehnično podporo in ugodnimi komercialnimi pogoji.

Pekom

Inovativne rešitve

Pekom izstopa po mnogih inovativnih rešitvah pri proizvodnji kabelskih nosilcev. Med njimi so najbolj znane:

  • Click sistem za povezovanje kabelskih nosilcev – ki hitro, brez dodatnih elementov in brez orodja omogoča povezavo kabelskih nosilcev po dolžini, z zavarovano galvansko povezavo.
  • Ultra Protector 1000+, originalni izdelek podjetja Pekom, ki s posebnim načinom zaščite kovine pred korozijo prinaša nekaj povsem novega na trg kabelskih nosilcev.

Edinstven Click sistem za hitrejšo montažo

Montaža polic z Click sistemom je zelo enostavna. Začetno in sledečo polico ob koncih namestimo eno na drugo in s preprostim potiskom skupaj ustvarimo spoj. Integrirana klik spojnica zagotavlja izenačitev potenciala na celotni dolžini brez dodatnih elementov. Pokrov kabelske police PNK se zaradi patentiranega sistema hitro in enostavno namešča s klikom na kabelsko polico, prav tako brez dodatnih vijakov in sponk. Pokrov kabelske police je mogoče zelo preprosto in hitro odstraniti in ponovno namestiti. Pri toplo cinkanih policah je potrebno tudi vijačenje saj klik sistem zaradi toplotne obdelave pri vročem cinkanju izgubi funkcijo.

Novost: Ultra Protector 1000+

Pekom UP 1000+

Novi Pekomov inovativni izdelek je poseben po tem, da ščiti pred glavno težavo večine kabelskih polic, namenjenih za zunanjo uporabo in uporabo v poroznih okoljih:

  • UltraProtector 1000+ je postopek za zaščito jeklenih izdelkov pred korozijo.
  • za notranjo in zunanjo uporabo
  • bolje kot vroče cinkanje
  • 1000 ur vzdržljivosti v “Preskusu solnega razpršila” ISO 9227
  • združljivo z drugimi izdelki iz Pekomove palete izdelkov

Kvalitetne in inovativne produkte proizvajalca Pekom najdete v naši spletni trgovini:

Deli objavo na...

Nadaljujte z branjem

Sorodne objave