Ponudba artiklov Trajnostne izbire

Ponudba artiklov Trajnostne izbire

Objavil/a |Datum objave: 30. 11. 2023|Oznake: , , , |

Ko gre za podnebne spremembe in trajnostni razvoj, pomanjkljivi in polovičarski ukrepi ne pridejo v poštev. Zato kot globalni distributer izdelkov in rešitev na področju elektrifikacije, družba Rexel ponovno potrjuje svojo zavezanost za boljši jutri z novo iniciativo “Trajnostna izbira“, katera zajema premišljen izbor trajnostnih izdelkov in rešitev, ki bodo pomagali izpolniti vaše potrebe in predvideti prihodnje zakonodajne spremembe. To je področje, ki je zahtevno že danes in bo še bolj zahtevano jutri.

Kot dolgoletni partner na področju elektrifikacije in energetske učinkovitosti si nenehno prizadevamo narediti vaše delo lažje, učinkovitejše in bolj trajnostno. Danes si to še bolj prizadevamo z našimi Izdelki za trajnostno prihodnost, da vam ponudimo najbolj trajnostne izdelke (z najmanjšim vplivom na planet, ki spoštujejo etične vrednote in prispevajo k energetskemu prehodu).

Prepoznajte naše izdelke za trajnostno prihodnost na enostaven način

Povsem preprosto: ko iščete izdelke v spletni trgovini Rexel, boste opazili ikono Trajnostna izbira na vseh Izbranih izdelkih. Isto ikono najdete tudi v opisu izdelka, kjer boste našli kriterije, zaradi katerih je bil izdelek izbran kot Izdelki za trajnostno prihodnost.

Ta oznaka vam pomaga prepoznati naš izbor izdelkov, ki izpolnjujejo trajnostne kriterije in omogočajo energetski prehod.

primer trajnostnega izdelka

Nakupujte trajnostne izdelke v e-trgovini

Preverite trajnostne izdelke v naši e-trgovini, v tem trenutku jih imamo objavljenih že skoraj 2.000. Ponudbo trajnostne izbire stalno dopolnjujemo, spodaj pa najdete nekaj najbolj priljubljenih izdelkov:

Regulator vrtljajev-ventilator
VORTICE

Regulator vrtljajev-ventilator

Osnovni modul HAN
LuxorLiving

Plafonjera LENA VARIO LED
THORNeco

Plafonjera LENA VARIO

Svetilka JULIE FLEX
THORNeco

Thorneco Julie Flex

Zatemnitveno stikalo Modul
TEM

Zatemnitveno stiklalo TEM Modul

Zatemnitveno stikalo Classia
Legrand

Zatemnitveno stikalo Classia Legrand

Rele za nadzor razsvetljave EVE
ETI

Rele za nadzor razsvetljave EVE SOU-1

Mehki zagon Basic
Lovato

Frekvenčni pretvornik CFW 500
WEG

Frekvenčni pretvornik WEG CFW 500

Frekvenčni pretvornik CFW 500
WEG

Solaredge razsmernik

Polnilna postaja EVLink Home
Schneider Electric

Polnilna postaja EV Link Home

Odštevalni števec DME D
Lovato

Odštevalni števec Lovato

Smo na začetku naše poti. V prihodnje bomo vedno bolj zahtevni pri kriterijih izbire in vam bomo pomagali izbrati še več pravih izdelkov priznanih blagovnih znamk za vsakodnevne potrebe pri vašem delu.

Deli objavo na...

Nadaljujte z branjem

Sorodne objave