Relamping industrijske razsvetljave

Relamping industrijske razsvetljave

Priznano slovensko podjetje je v svojih proizvodnih in skladiščnih halah želelo zamenjati 30 let staro razsvetljavo. Pri tem so kontaktirali naše strokovnjake za razsvetljavo in jih prosili, da pripravijo predlog zamenjave. Naša ekipa je zavihala rokave ter opravila ogled na sami lokaciji, ki je služil popisu obstoječega stanja. Ta je bil osnova za pripravo predlogov, katere svetilke bi vgradili v njihovo podjetje, glede na dejanske potrebe. Predlogi so se nato predstavili investitorju, po končni izbiri svetilk pa smo pripravili dokončen izračun osvetlitve, prihranek električne energije in predviden povratek investicije.

Podatki o delovnem času

250 dni v letu, 16 ur na dan

Obstoječe stanje

52x 400W svetilk z živosrebrnimi sijalkami – poraba elekrične energije je 87.360kWh na leto

Predlog zamenjave

52x LED svetilke THORN ECO BORIS 140W 4000K 19000lm LED – poraba električne energije je 29.120 kWh na leto

ThornEco Boris

Po izračunih se je po prenovi razsvetljave, poraba električne energije zmanjšala za približno 67 odstotkov. Na podlagi izračuna prihrankov stroškov energije in samega stroška investicije je povratek investicije v letu in pol.

Želite tudi vi prihraniti pri stroških?

V Rexelu poskrbimo za celoten postopek zamenjave razsvetljave v vašem objektu, s čimer boste bistveno zmanjšali porabo električne energije. Pravilna osvetlitev delovnih mest izboljša produktivnost, zmanjša utrujenost, varuje zdravje in zmanjša možnost delovnih nesreč. Z novo tehnologijo se zmanjša hrup, prav tako pa LED svetila oddajajo v okolje manj toplote kot klasična svetila. Bistveno pa je da vgrajujemo samo LED svetila, svetovno priznanih proizvajalcev, ki so namenska glede na vrsto objekta. Več informacij o sami prenovi razsvetljave, vas čaka na tej strani.

Industrijski kupci

relamping industrija

Želite prenoviti obstoječo razsvetljavo in prihraniti. Kontaktirajte našo izkušeno ter strokovno usposobljeno ekipo še danes in pripravimo vam predlog zamenjave razsvetljave na ključ. Hkrati vam nudimo kvalitetno podporo v celotnem procesu zamenjave razsvetljave.

Kontaktirajte nas:

Gregor Kosec: +386 41 887 358 | gregor.kosec@rexel.si
Vodja poslovnega razvoja na področju razsvetljave

Marko Poglajen: +386 41 723 874 | marko.poglajen@rexel.si
Direktor prodaje industrijskim kupcem

Inštalaterji

Ste inštalater in imate projekte zamenjave razsvetljave pri svojih strankah? Brez skrbi, tu smo mi. Ponujamo bogat nabor produktov vrhunskih proizvajalcev iz sveta razsvetljave. Obenem vam preko podpornih programov in ostalih ugodnosti zagotavljamo odlične pogoje za sodelovanje.

Kontaktirajte nas:

Gregor Kosec +386 41 887 358 | gregor.kosec@rexel.si
Vodja poslovnega razvoja na področju razsvetljave

Aleš Dremel: +386 51 327 132 | ales.dremel@rexel.si
Direktor prodaje za inštalaterje

Predstavitev LED svetilke ThornECO BORIS

Svetilke ThornECO Boris ter tudi ostale svetilke primerne za industrijsko uporabo, so vam na voljo tudi v naši B2B spletni trgovini.

gregor kosec

Gregor Kosec

Gregor Kosec je v Rexelu zaposlen kot Vodja poslovnega razvoja. Vodi specializiran oddelek za pripravo in izvedbo učinkovitih rešitev na področju razsvetljave. Njegova ekipa vam bo zagotovila celovito rešitev, vključno z ogledom lokacije, svetovanjem, projektiranjem, izračunom prihrankov in ponudbo razsvetljave, s čimer boste lahko povečali produktivnost zaposlenih in izboljšali vašo poslovno uspešnost.

Kontaktirajte me in se prepričajte, kako učinkovita razsvetljava lahko izboljša vaše poslovanje.

Deli objavo na...

Nadaljujte z branjem

Sorodne objave