Robus: garažna hiša Carrickmines Park Dublin

Robus: garažna hiša Carrickmines Park Dublin

Objavil/a |Datum objave: 06. 12. 2022|Oznake: , , , |

Izdelki Robus so bili nedavno uporabljeni za opremljanje garažne hiše in parkirišča nakupovalnega centra Carrickmines Park v Dublinu na Irskem. Carrickmines Park je proizvajalca Robus spoznal preko njihovega lokalnega veletrgovca, ki jih je tudi povezal z lokalnim elektro izvajalcem.

Glavno področje, ki je potrebovalo posodobitev razsvetljave, je bilo parkirišče. Za veliko parkirišče, ki je bilo popolnoma pokrito, je bila potrebna močna razsvetljava. Carrickmines Park je iskal visokokakovostne, trpežne luči, na katere bi se lahko zanesli. Pred kratkim predstavljen Robus Harbour LED je bil izbran zaradi njegovega optimalnega delovanja LED in zanesljivosti zaradi visokokakovostnega gonilnika Tridonic, ki je vgrajen v svetilko. Z vgrajenim Plug&play modulom z baterijo LiFePO4 pa ima svetilka tudi funkcijo zasilne svetilke, ki zagotavlja osvetljenost v primeru izpada električne energije. Skupaj je bilo nameščenih več kot 1100 svetilk Robus Harbour 28W, ki zagotavljajo optimalno osvetlitev že tako temnega prostora garažne hiše.

Carrickmines Park je prav tako posodobil svoje piktogramske svetilke. Robus Eblana Emergency LED Bulkhead je bil izbran, ker je videti dobro in omogoča velike prihranke električne energije in vzdrževanju v primerjavi s tradicionalnimi fluorescenčnimi žarnicami. Zamenjava razsvetljave bo v prihodnosti prinesla tudi dodatne prihranke na ravni celotnega nakupovalnega središča.

Robus zasilna razsvetljava

Za dovoz v parkirišče so izbrali LED plafonjere Robus Golf. Te svetilke uporabljajo najnovejšo tehnologijo LED diod in v kombinaciji z Robusovim difuzorjem omogočajo visoko učinkovitost. Svetilke imajo tudi IP zaščito in so primerne za uporabo na prostem.

Robus

V notranjosti trgovskega centra je bil vzdolž nekaterih obodov stropa nameščen Robus Vega LED Flexi-Strip. Različica RGBW je bila izbrana za dodajanje barvnega poudarka, če in ko je to potrebno. Izbira se lahko med zeleno, rdečo, modro ali belo barvo.

Na splošno je bil Carrickmines Park zelo zadovoljen s svojo novo razsvetljavo proizvajalca Robus. Zlasti nadgradnja Robus Harbour LED je močno vplivala na boljšo osvetljenost in tudi samo celostno podobo parkirišča.

Svetilke Robus LED Harbour

Svetilke Harbour LED nadomeščajo klasične vodotesne svetilke z dvemi fluo sijalkami, saj je širina svetilk 117mm in višina 70mm. Ohišje in difuzor sta narejena iz umetne mase, sponke (zapirači) pa so iz nerjavečega jekla – inox. Svetilke imajo možnost vgradnje Plug & Play zasilnega modula, 5-letno garancijo in življenjsko dobo 50.000 ur. Ker imajo stopnjo zaščite IP65 in zaščito pred udarci IK08, so svetilke Harbour LED primerne za uporabo v delavnicah, garažah, skladiščih, pokritih parkiriščih.

Vsebina članka in fotografije so bile povzete iz uradne spletne strani proizvajalca Robus.

Deli objavo na...

Nadaljujte z branjem

Sorodne objave