Smart sistem With Netatmo

Smart sistem With Netatmo

Objavil/a |Datum objave: 27. 10. 2022|Oznake: , , , |

Sistem WITH NETATMO ne zahteva posebne inštalacije, samo nevtralni vodnik v vsaki dozi s pametnim stikalom. Če želite vgraditi enostaven sistem upravljanja ali nadgraditi upravljanje svetil in senčil z inteligentnimi funkcijami (samodejno, s scenariji, na daljavo, glasovno) brez večjih posegov v inštalacijo, bo primerna rešitev vgradnja “smart sistema” oz. stikal WITH NETATMO.

Primeri uporabe in prednosti

Generalno upravljanje

Osem scenarijev, ki jih lahko aktivirajo fizična stikala, aplikacija in glasovni ukaz. Scenarij “odhod” je najbolje znan in uporabljan, vendar je mogoče ustvariti tudi druge, kot so “prihod”, “spanje” in “bujenje”.

Glasovni ukazi

Smart električni sistem je bil razvit tako, da deluje z najbolj razširjenimi glasovnimi asistenti na tržišču: Siri, Alexa, Google.

Nadzor porabe energije

Smart električni sistem informira stanovalce tudi o porabi porabi električne energije. Omogoča vam namreč pogled porabe posameznih naprav in celotne hiše, informacije pa so na voljo na pregleden in intuitiven način.

Po urnikih

V naprej določeni dogodki omogočajo samodejno delovanje elementov v sistemu. Izbira dneva, ure in prostora, nato ukaz za delovanje po urniku (vklop/izklop luči, odpiranje/zapiranje rolet…). S to funkcijo je mogoča tudi simulacija prisotnosti.

Brezžična stikala

Stikala SMART električnega sistema so na voljo tudi v brezžični različici. Zato je mogoče spremeniti položaj svetila ali pozneje dodati stikalo za nadzor osvetlitve, krmiljenje senčil ali nadgraditi kalsično vtičnico v nadzorovano.

S pametnim telefonom

Vse povezane naprave je mogoče nadzorovati iz pametnega telefona prek aplikacije HOME + CONTROL. Aplikacija je na voljo za naprave Apple in Android.

Z aplikacijo lahko uporabnik:

  • aktiviranje in prilagajanje 8 scenarijev (4 vnaprej konfigurirani scenariji: prihod, odhod, bujenje, spanje; in še 4 scenariji, ki jih uporabnik lahko prilagodi)
  • prikaz in preverjanje stanja luči, senčil, bremen, povezanih z vtičnicami in sobno temperaturo
  • preprosto in intuitivno upravljanje ogrevanje s termostatom Smarter
  • nadzor skupne porab energije doma
  • prejemanje obvestil o stanju obremenitve in sisteme
with netatmo home+control

Preprosto in enostavno

Inštalacija Smart sistema WITH NETATMO je zelo enostavna, za dodatno pomoč pa so vam na voljo spodnje video vsebine, vsaka za svoj segment.

Vgradnja WITH NETATMO elementov

Povezava v mrežo

Dodajanje brezžičnih nadometnih stikal

Aplikacija Home+Control

Na voljo s stikalnimi programi Legrand Valena Life, Bticino LivingLight, Living Now in tudi s Classio. Elementi se lahko vgrajujejo v standardne modularne (3M, 4M, 6-7M) ali večdelne (2M, 2+2M, 2+2+2M,…) doze.

Elementi WITH NETATMO se vgradijo kot klasična stikala, potrebujejo še priklop nevtralnega vodnika. V tokokrogu stikal, ki upravljajo eno svetilo, se zamenja samo eno menjalno stikalo, ostala ostanejo klasična. Rešitev omogoča naknadno predelavo klasične inštalacije v inteligentno, kot tudi za postopno dodajanje elementov. Z aplikacijo Home+Control pa se lahko upravlja tudi termostat Smarther with Netatmo.

Sistem je možno upravljati tudi glasovno upravljati z novo video domofonsko enoto CLASSE 300EOS z integrirano Alexo, ki omogoča tudi posredovanje poziva domofona na iOS/Android napravo.

Aplikacija Home+Control

Legrand home plus control app

Naložite si brezplačno aplikacijo Legrand Home+Control in brezskrbno ter preprosto upravljajte sistem WITH NETATMO kar preko vaše mobilne naprave. Aplikacija brezplačna in na voljo za iOS in Android naprave.

Deli objavo na...

Nadaljujte z branjem

Sorodne objave