Stikalne omare Gewiss 46 QP

Stikalne omare Gewiss 46 QP

Objavil/a |Datum objave: 08. 11. 2023|Oznake: , , |

Stikalne omarice so nepogrešljiv element vsake električne napeljave, saj zagotavljajo varno in zanesljivo distribucijo električne energije v različnih okoljih, od industrijskih obratov do domačih gospodinjstev. Medtem ko se tehnologija in zahteve v električnih sistemih nenehno razvijajo, so se tudi stikalne omarice morala prilagoditi, da bi izpolnile nove standarde in pričakovanja.

Predstavljamo stikalne omarice Gewiss serije 46 QP, ki predstavljajo odličen primer inovacij na tem področju.

Sodobni estetski standardi in tehnološka dovršenost

Sistemi Gewiss rešitev, ki lahko zadovoljijo potrebe v vsakem okolju in obenem zagotovijo kakovost, varnost ter funkcionalnost. Serija stikalnih omaric 46 QP najbolje interpretira estetske standarde sodobnega oblikovanja, združene s tehnološko dovršenostjo, da zagotovi največjo varnost in zanesljivost v vsakem okolju.

Gewiss 46 QP

Direktna pritrditev na vertikalne stene

Stene omaric QP (od druge do šeste velikosti) so opremljene z vnaprej pripravljeni montažnimi vložki, na katere se lahko neposredno pritrdijo nosilci panelnega sklopa.

Gewiss 46 QP

Izvlečni okvir

Montažne nosilce DIN letev je mogoče pritrditi neposredno na vertikalne nosilce, celoten okvir skupaj s komponentami pa se lahko izvleče iz omarice.

Gewiss 46 QP

Nastavljive plošče za montažo na hrbtno stran omaric

Reverzibilni nosilci držijo plošče (na voljo iz masivnega ali perforiranega jekla in izolacijskega materiala) na točkah s predhodno pripravljenimi vložki, nameščenimi na vodoravnih delih ohišja. Sistem ima nastavljiv globinski mehanizem in omogoča, od omaric QP druge velikosti navzgor,  sestavo različnih komponent na panele.

Kit za montažo MTX naprav

Kompleti za MTX naprave z oblikovanim ohišjem, pritrjeni na stojala, so najboljša rešitev za hitro ustvarjanje konfiguracij z montažo na sprednjo stran omarice ali pod merilnikom.

Kanali za ožičenje komponent

Bistvenega pomena za ustvarjanje profesionalnih tras podometnih kanalov – vodoravnih (ŠxV = 40×60) in navpičnih (ŠxV = 60×60) – za katere je značilno odpiranje pokrovov navzgor, komplet olajša kasnejše vrezovanje navojev in podaljševanje, ne da bi bilo treba odstraniti okvir iz tabla.

Preprosto prenašanje, v vseh okoliščinah

Par transportnih ročajev, ki je obvezen pri gradbiščnih verzijah omar ACS, je mogoče preprosto namestiti in odstraniti na zadnjo stran omaric.

Nosilci za montažo na drog

Komplet nosilcev je sestavljen iz dveh elementov, ki se pritrdita na zadnjo stran omarice (na zgornjem in spodnjem delu). Namesti se lahko s pomočjo transportnih ročajev, kar olajša uporabo na gradbišču, kjer primerne podpore pogosto niso na voljo. Komplet nosilecv je idealen tudi za aplikacije na podeželju ali na semaforske sisteme.

Omarice 46 QP v e-trgovini

46 Qp

Omarica Gewiss 46QP za zidno montažo, višine 300 mm, širine 250 mm in globine 160 mm.

46 Qp

Omarica Gewiss 46QP za zidno montažo, višine 500 mm, širine 405 mm in globine 200 mm.

46 Qp

Omarica Gewiss 46QP za zidno montažo, višine 650 mm, širine 405 mm in globine 200 mm.

46 Qp

Omarica Gewiss 46QP za zidno montažo, višine 650 mm, širine 515 mm in globine 250 mm.

46 QP video predstavitev

Ostalo bogato ponudbo izdelkov GEWISS najdete v naši B2B e-trgovini ali v naših 7 poslovnih enotah:

gregor kosec

Armin Hedžić

Prodajni specialist za področje elektroinštalacij

Deli objavo na...

Nadaljujte z branjem

Sorodne objave