Študija primera: Philips Interact za pisarne

Študija primera: Philips Interact za pisarne

Objavil/a |Datum objave: 18. 11. 2022|Oznake: , , , |

Proizvajalec Philips je pripravil nov sistem brezžičnega povezovanja razsvetljave Interact, ki deluje v povezavi s svetilkami Interact Ready CoreLine, LED cevmi MasterConnect, stenskimi stikali in senzorji.

Za vas smo v dveh poslovnih enotah vzpostavili sistem, tako da vam lahko v praksi prikažemo vse prednosti, ki jih takšen način pametne razsvetljave prinaša.

Philips Interact Pro Shema

Sistem Interact  je enostaven za nastavitev in uporabo ter predstavlja učinkovit način za dosego optimalnega prihranka energije:

  • Odlična rešitev za obnove in novogradnje
  • Hitra montaža in konfiguracija sistema
  • Visoka prilagodljivost sistema kadarkoli
  • Primeren za vsako velikost projekta
  • Konfiguracija sistema preko aplikacije Interact
  • Nadgradnja je možna v vsakem trenutku

V poslovni enoti Celje smo se odločili za montažo sistema Interact, ki vključuje Wireless gateway. V pisarne smo namestili svetilke SM134V in 4B tipkala. V sejni sobi pa smo vgradili kombinacijo svetilk SM134V in DN140. Poleg pisarn in sejne sobe smo v sklopu prodajnega pulta zamenjali obstoječe fluorescentne sijalke T8 z LED cevmi MasterConnect.

Philips Interact Pro Shema

Pojekt poslovne enote Rexel Celje.

Philips Interact Pro stikala

Stikala 2B in 4B tipkalo.

Sijalke pri prodajnem pultu se regulirajo z 2B tipko, ki poleg vklopa in izklopa omogoča osnovno zatemnitev sijalk. Vsaka pisarna ima možnost samostojne nastavitve/regulacije razsvetljave. Navadnemu stikalu na steni smo dodali 4B tipkalo, ki omogoča vklop in izklop svetilk, nastavitev jakosti in hkrati ima določeni dve svetlobni sceni. Sejna soba ima prav tako možnost upravljanja preko 4B tipke in priklic dveh scen. Dodatno je na stropu montiran senzor, ki deluje kot senzor prisotnosti.

Vse svetilke pa se seveda lahko regulirajo tudi preko aplikacije na telefonih in računalniku. Posameznemu zaposlenemu se lahko dodeli oz. omeji upravljanje samo znotraj njihove pisarne ali v drugem prostoru. Računalniška aplikacija omogoča pregled delovanja svetilk  in porabe celotnega sistema v določenem časovnem obdobju.

Za termin ogleda sistema InteractPro se lahko dogovorite z vašim skrbnikom. Ogled je možen v naših poslovnih enotah v Celju in Novem mestu. Za dodatne informacije o pametni razsvetljavi pa se lahko obrnete tudi na naše strokovnjake na področju razsvetljave, na elektronski naslov: razsvetljava@rexel.si

Izdelke proizvajalca Philips pa najdete tudi v naši spletni trgovini:

Deli objavo na...

Nadaljujte z branjem

Sorodne objave