Ultra Protector 1000+: vaš partner za solarne projekte

Ultra Protector 1000+: vaš partner za solarne projekte

Objavil/a |Datum objave: 11. 03. 2024|Oznake: , , |

Ker postajajo sončne elektrarne ključni akter pri globalnem energetskem prehodu, je iskanje prave in kvalitetne opreme bistvenega pomena. Pekomov UltraProtector 1000+ je vrhunska polica za kable, katere izjemne lastnosti so prilagojene zahtevam sodobnih solarnih projektov.

Spoznajte lastnosti tega impresivnega izdelka, ki ne zagotavlja samo vrhunske zaščite jekla pred korozijo, temveč je tudi optimalna izbira za vse sončne elektrarne.

Pekom Ultraprotector 1000+

Lastnosti polic Ultraprotector 1000+

Presega vroče cinkanje

UltraProtector 1000+ presega tradicionalno vroče cinkanje in zagotavlja učinkovitejšo ter dolgotrajnejšo zaščito pred korozijo.

Inovativni sistem CLICK

S popolnoma funkcionalnim sistemom CLICK, zagotavlja izjemno preprosto montažo in vzdrževanje polic.

Stroškovna učinkovitost

UltraProtector 1000+ zagotavlja popolno zaščito po konkurenčnih cenah, zaradi česar je ekonomsko upravičena izbira.

Hitra dostava, hitri rezultati

Zaradi velike zaloge je dostava kabelskih polic UltraProtector 1000+ hitra, kar pomeni, da vaš projekt ne čaka.

Vsestranskost pri uporabi

Z možnostjo uporabe v zaprtih prostorih in na prostem zagotavlja vsestransko zaščito v različnih okoljih, zaradi česar je idealna izbira za uporabo v fotovoltaiki.

Estetsko privlačen dizajn

Poleg funkcionalnosti ima Ultra Protector 1000+ tudi vizualno privlačnost in prefinjen videz, ki izstopa v primerjavi s tradicionalno opremo.

Preskus s soljo – neprekosljivo

Z izjemnimi 1000 urami v testu “slani razpršilec” v skladu s standardom ISO 9227, je UltraProtector 1000+ dokazal vzdržljivost v korozivnih pogojih.

Tehnologija samozdravljenja

Lastnosti “samozdravljenja” omogočajo izdelku samoregeneracijo, kar dodatno poveča njegovo življensko dobo in učinkovitost.

Pekom Ultra Protector

Idealen izbor za vaše solarne projekte

Popolnoma prilagojen zahtevam sodobnih sončnih elektrarn postane UltraProtector 1000+ ključni dejavnik pri zagotavljanju dolgoročne vzdržljivosti in zanesljivosti sistema. Od odpornosti proti koroziji do hitre dostave ta kabelski pladenj izpolnjuje vse zahteve za uspeh vaših solarnih projektov.

Investirajte v prihodnost sončnih elektrarn s Pekomovimi policami UltraProtector 1000+ in poskrbite ne le za učinkovitost, ampak tudi za dolgo življenjsko dobo vaših energetskih sistemov.

Prevzemite nadzor nad svojimi projekti in investirajte v prihodnost energetike s Pekomovim UltraProtector 1000+. Naj bo vaša sončna elektrarna zaščitena z najboljšim.

Novost: nastavljivi kotni elementi Pekom

Novost pri Pekom: z nastavljivimi kotnimi elementi kabelskih polic Pekom PNK, lahko pokrijemo vse kote od 0-180°. Zaradi svoje funkcionalnosti so idealen za nadomestitev starih tipov kotov, kateri niso imeli možnosti nastavitve kota (le 45° ali 90°).

Nastavljivi kotni elementi Pekom v e-trgovini →

Pekom

Kvalitetne in inovativne produkte proizvajalca Pekom najdete v naši spletni trgovini:

Deli objavo na...

Nadaljujte z branjem

Sorodne objave