Zanesljivost z UPS sistemi Legrand

Zanesljivost z UPS sistemi Legrand

Objavil/a |Datum objave: 08. 07. 2024|Oznake: , , , |

V sodobnem svetu, kjer sta neprekinjeno delovanje in zanesljivost ključnega pomena, je zaščita elektronskih naprav pred motnjami v napajanju nujna. UPS sistemi (neprekinjeno napajanje) zagotavljajo varnost in stabilnost vaših električnih naprav, kar jih postavlja v ospredje kot ključne rešitve za vsako podjetje in gospodinjstvo.

Promocijska ponudba, ki velja do konca leta 2024: ob nakupu omare EvoLine, prejmete 20 % popusta na Legrandov UPS Keor STE.

Zakaj potrebujemo UPS?

Nepredvidene motnje v napajanju, kot so izpadi električne energije, napetostni sunki in nihanja napetosti, lahko povzročijo resne težave za vašo opremo. Te težave lahko segajo od izgube podatkov do trajne poškodbe naprav, kar lahko za podjetja pomeni velike izgube in motnje v poslovanju.

Enofazni UPS, kot je Keor SPE RT, zagotavlja neprekinjeno napajanje v primeru izpada električne energije, hkrati pa ščiti vašo opremo pred napetostnimi sunki in nihanji. S tem ohranja vaše podatke varne in vašo opremo v optimalnem stanju, kar je ključnega pomena za nemoteno poslovanje.

Legrandov UPS Keor SPE RT je brezprekinitveni napajalnik s tehnologijo linijskega interaktivnega napajanja s čistim sinusnim izhodom.

Keor SPE RT je pretvorljiv UPS, ki se lahko uporablja v stolpni ali rack konfiguraciji. Zagotavlja nazivno moč od 750 do 3000 VA, ki ga upravlja mikroprocesor, opremljen je z vgrajeno samodiagnostiko in deluje pri hladnem zagonu.

Z reverzibilnim zaslonom* se lahko uporablja tako v stolpu (vertikalna postavitev) ali v 19-palčni omari (horizontalna postavitev).

Keor SPE RT je v notranjosti opremljen s hermetično zaprtimi svinčenimi akumulatorji oz. baterijami. Baterije je mogoče enostavno zamenjati iz sprednje strani UPS. Prisotnost elektronskega stabilizatorja (AVR) v notranjosti UPS zagotavlja priključenim bremenom učinkovito zaščito pred kakršnimi koli motnjami v električnem omrežju.

Zakaj Keor SPE RT?

Napredna tehnologija in zmogljivost: Uporablja najnovejše tehnologije za zagotavljanje visoke učinkovitosti in zanesljivosti. S svojim robustnim dizajnom in zmogljivimi komponentami lahko zagotavlja stabilno napajanje tudi v najbolj zahtevnih pogojih.

Enostavna namestitev in upravljanje: Zasnovan je za enostavno namestitev in uporabo. Z uporabniku prijaznim vmesnikom omogoča enostavno spremljanje in upravljanje napajanja, kar zmanjšuje potrebo po tehnični podpori in vzdrževanju.

Fleksibilnost in prilagodljivost: Primeren je za širok spekter aplikacij, od malih pisarn do večjih podjetij. S svojo prilagodljivo zasnovo omogoča enostavno integracijo v obstoječe sisteme in nadgradnjo po potrebi.

Trajnost in zanesljivost: Izdelan je iz visoko kakovostnih materialov in komponent, kar zagotavlja dolgo življenjsko dobo in zanesljivo delovanje. S tem zmanjšuje stroške vzdrževanja in zamenjave, kar dolgoročno pomeni prihranek.

Legrandov UPS je zasnovan z mislijo na okolje. Z visoko energetsko učinkovitostjo in nizkimi emisijami CO2 prispeva k zmanjšanju okoljskega odtisa vašega podjetja.

Glavne značilnosti Keor SPE RT so:

 • različne možnosti P.F. za različne potrebe 0,7 do 0,9
 • različne velikosti od 1U do 3 U
 • zanesljivost
 • uporabniku prijazen konvertibilen LCD zaslon in navigacija
 • baterija, ki jo je mogoče zamenjati med obratovanjem (Hot-Swappable)
 • dodatna baterijska ohišja enake oblike
 • programirljivo razširjeno število vtičnic
 • 2 breznapetostna kontakta
 • hladni zagon (vklop napajanja brez primarne napetosti)
Legrand UPS

Popolna komunikacija

Keor SPE RT je opremljen s pametnimi komunikacijskimi priključki in ga je mogoče povezati z osebnim računalnikom prek priključka USB in serijskega priključka RS232, kar vam omogoča spremljanje njegovega delovanja s pomočjo brezplačne programske opreme in izvedbo izklopa operacijskih sistemov Windows in Linux v sili.

Uporabniku prijazen zaslon LCD

Nadzorna plošča s petimi gumbi in vrstica LED omogočata enostavno uporabo prikazovalnika ter hitro in intuitivno branje signalov UPS.

LED-trak:

 • ZELENA: na UPS je vse v redu. Obremenitev je zaščitena.
 • ORANŽNA: UPS napaja breme, vendar je aktiven alarm, potreben je nadzor.
 • RDEČA: UPS ne napaja bremena. Obstaja izredna situacija.

Kdaj se odločiti za UPS?

S povečevanjem uporabe digitalnih naprav in sistemov narašča tudi potreba po zanesljivem napajanju. Zato nikdar ni prezgodaj, da poskrbite za zaščito vaše opreme in podatkov pred nepredvidenimi motnjami v napajanju. Podjetja, ki vlagajo v kakovostno infrastrukturo, imajo konkurenčno prednost na trgu. Z Legrandovim UPS-om boste pokazali svojo zavezanost k zanesljivosti in kakovosti, kar bo povečalo zaupanje strank in partnerjev.

Zanesljivo napajanje pomeni manj prekinitev in večjo produktivnost. Investicija se hitro povrne z zmanjšanjem stroškov, povezanih z izpadi električne energije in poškodbami opreme. Kakovostna oprema, kot je Legrandov UPS, zmanjšuje potrebo po pogostih popravilih in zamenjavah, kar pomeni dolgoročne finančne prihranke. Poleg tega pa so UPS-i zasnovani za nizko porabo energije, kar dodatno zmanjša obratovalne stroške.

V svetu, kjer je neprekinjeno delovanje ključnega pomena, je zanesljiv enofazni UPS nepogrešljiv. Keor SPE RT iz Legranda ponuja najboljšo zaščito, zmogljivost in učinkovitost, kar vam omogoča, da se osredotočite na svoje poslovanje, ne da bi vas skrbeli izpadi električne energije in motnje v napajanju. Investirajte v prihodnost vašega podjetja z našimi vrhunskimi UPS-i in izkoristite vse prednosti, ki jih prinašajo.

UPS sisteme Legrand lahko najdete tudi v naši spletni trgovini:

Deli objavo na...

Nadaljujte z branjem

Sorodne objave