Akcijski paket TEM z gratis orodjem

Akcijski paket TEM z gratis orodjem

Objavil/a |Datum objave: 21. 01. 2024|Oznake: , , , |

Skupaj s proizvajalcem TEM smo kupcem zopet pripravili posebno ponudbo akcijskega paketa Modul, ki je izjemno priljubljena. Zato pohitite z nakupom, saj je paket Modul na voljo omejenih količinah in vključuje:

70

schuko vtičnic v beli barvi
VM10PW-P

10

enopolnih stikal v beli barvi
SM10PW-P

50

menjalnih stikal v beli barvi
SM60PW-P

10

polnil 1M v beli barvi
TM21PW-P

Tem modul paket

Gratis profi orodje

Paketu je dodana brezplačna garnitura profesionalnega orodja, posebej prilagojenega TEM izdelkom:

  • križna izvijača
  • preizkuševalnik toka
  • kombinirane klešče
  • torbico za shranjevanje TEM orodja

Tako bo vaše delo lažje in hitrejše. Dimenzije akcijskega paketa MODUL so 24 x 21 x 25 cm, najdete pa ga pod šifro CM34PWSI22-A.

Promocijska ponudba bo trajala do 29. 2. 2024 oziroma do odprodaje zalog, zato pohitite in si zagotovite svoj MODUL paket še danes.

Novo: prestižna linija stikal Modul EDGE

Čas je za nekaj novega. Prestižna linija Modul EDGE nudi posebno čutno in vizualno izkušnjo kot nikoli doslej. EDGE je najnovejša, skrbno oblikovana linija družine MODUL in predstavlja vrhunec ponudbe TEM.

Nova linija omogoča uporabo tako s pini kot z obstoječimi klasičnimi stikali in vtičnicami Modul. Vse štiri oblikovne linije Line, Soft, Pure in EDGE pa uporabljajo isto univerzalno platformo nosilnih okvirjev in funkcijskih elementov Modul.

Prestižni materiali EDGE

Izčiščena elegantna oblika in luksuzen občutek novih dekorativnih okvirjev EDGE. Po zaslugi impresivne obdelave aluminij zasije v novi luči – kovinskih okvirjih EDGE. V treh barvnih izkušnjah, vrednih pozornosti: srebrni, zlati, antracitu. Svetloba se poigra in manifestira v novih steklenih okvirjih EDGE. Kontrastni barvi, črna in bela, zadovoljita še tako prefinjen okus.

Z EDGE se boste lahko prilagodili tako sodobnemu minimalističnemu dizajnu kot bogatemu retro šik stilu, izpolnil pa bo tudi najzahtevnejša pričakovanja.

TEM Modul EDGE

Nova linija MODUL EDGE je že na zalogi v naši B2B e-trgoviini ali v naših 7 fizičnih poslovalnicah po Sloveniji:

Deli objavo na...

Nadaljujte z branjem

Sorodne objave