Click&Collect – prevzem materiala že v 2 urah

Click&Collect – prevzem materiala že v 2 urah

Objavil/a |Datum objave: 01. 02. 2023|Oznake: , , , , |

V podjetju Rexel Slovenija nenehno iščemo načine za izboljšave in enostavnejše poslovanje naših strank. Tako z veseljem sporočamo, da smo z začetkom februarja uvedli “Click&Collect” (Klikni in prevzemi) sistem naročanja v naši spletni trgovini. Ta novost pomeni, da boste lahko material, ki ga vsakodnevno potrebujete pri svojem delu, naročili v naši spletni trgovini in ga v roku dveh ur prevzeli v izbrani poslovni enoti.

Zaloga več kot 5000 izdelkov v vseh poslovalnicah po Sloveniji

V naših poslovnih enotah po Sloveniji (Ljubljana, Maribor, Celje, Ajdovščina, Koper, Kranj in Novo mesto) vas bo vedno čakalo na zalogi več kot 5000 izdelkov, ki jih boste lahko prevzeli še isti dan, če oddate naročilo vsaj eno uro pred koncem delovnega časa poslovalnice.

V kolikor boste izdelke naročili eno uro pred zaprtjem poslovalnice ali kasneje, torej od 15. ure dalje, boste naročene izdelke lahko prevzeli naslednji delovni dan.

Z novo storitvijo želimo še poenostaviti poslovanje z nami, da bo vašo delo potekalo nemoteno in učinkovito in boste projekte lahko zaključili hitreje. Preverite in spoznajte prednosti, ki vam jih prinaša sistem naročanja “Click&Collect”!

Kako bo deloval sistem “Click&Collect”?

V spletni trgovini izberite poslovno enoto, kjer želite prevzeti naročilo, tako da bodo prikazani samo izdelki, ki so na voljo v tej poslovni enoti. Dodajte jih v košarico in oddajte naročilo. Če se status zaloge vmes spremeni, boste na to opozorjeni.

Ko bo blago pripravljeno za prevzem, vas bodo iz izbrane poslovalnice o tem obvestili po elektronski pošti in s klicem po telefonu, zato vas prijazno naprošamo, da pri oddaji “Clik&Collect” naročila pustite tudi svoje kontaktne podatke.

Click&Collect

Pogosta vprašanja in odgovori

V: Komu je namenjen sistem “Click&Collect?
O: Sistem “Click&Collect” (klikni in prevzemi) je namenjen elektroinštalaterjem in podjetjem, ki raje sami prevzamejo naročeno blago ali pa se na terenu pokaže potreba po dodatnem materialu in ga tako lahko hitro in enostavno dobijo še isti dan.

V: V katerih poslovnih enotah bo na voljo sistem “Click&Collect”?
O: Sistem bo na voljo v vseh naših poslovalnicah po Sloveniji (Ljubljana, Maribor, Celje, Ajdovščina, Koper, Kranj in Novo mesto).

V: Kateri izdelki so na voljo?
O: V poslovalnicah je na zalogi 5000 izdelkov, ki jih vsakodnevno potrebujete pri svojem delu, od kablov in vodnikov, različnega orodja in pribora ter elektroinštalacijskega materiala in orodja.

V: Kako oddam “Click&Collect naročilo?
O: Izberite poslovno enoto, kjer želite prevzeti izdelke, jih dodajte v košarico in oddajte naročilo. Ko bodo izdelki pripravljeni za prevzem, vas bodo iz poslovalnice obvestili po elektronski pošti in s klicem po telefonu.

V: Kako bom vedel, ali so izdelki v izbrani poslovalnici na zalogi?
O: Po izboru poslovne enote, kjer želite prevzeti naročilo, bodo v spletni trgovini prikazani samo izdelki, ki so na zalogi v izbrani poslovalnici. V procesu oddaje naročila se zaloga preveri še enkrat in v primeru spremembe statusa zaloge, boste na to opozorjeni.

V: Kdaj lahko prevzamem naročeno blago?
O: Vse naše poslovalnice so odprte med delavniki od 7. do 16. ure (PE Ljubljana do 16.30). Naročeno blago bo pripravljeno za prevzem v roku dveh ur od oddaje naročila. V kolikor boste naročilo oddali od 15. ure dalje, bo blago za prevzem pripravljeno naslednji delovni dan.

V: Zakaj moram ob naročilu pustiti svojo telefonsko številko?
O: Da boste o možnosti prevzema naročenega blaga obveščeni čim prej, vam priporočamo, da pri naročilu pustite tudi telefonsko številko, še posebej če na terenu ne morete redno pregledovati elektronske pošte.

Deli objavo na...

Nadaljujte z branjem

Sorodne objave