Gewiss – stikala in okvirji Monochrome

Gewiss – stikala in okvirji Monochrome

Objavil/a |Datum objave: 25. 10. 2022|Oznake: , , , |

Linija Monochrome predstavlja popolno harmonijo med okvirji in stikali, med preporstimi linijami in brezčasno eleganco. Nevtralne barve se ujemajo z okoljem in sledijo najsodobnejšim trendom dekorja in oblikovanja. Izbira med sijočim in mat daje nepričakovane svetlobne učinke in naredi vsak bivalni slog edinstven.

Gewiss z linijo Monochrome ponuja številne estetske rešitve za vaš dom – 5 linij v 4 stilih – in vas vodi, da izberite tistega, ki vam najbolj ustreza. Vsaka kolekcija je kombinacija zaključnega sloja (mat ali sijoči) in barve. Vsak slog predstavlja značaj doma, ki se izrazi skozi dizajn stikala.

Satin White

Bela je sinteza vseh barv. Lastnost, ki poudari oblike in spoštuje vsako podrobnost. Različni življenjski slogi so vedno predlagali številne različice bele barve. Varianta Monochrome stikal v Satin White barvi ve, kako dati glas vsaki od teh modulacij, od najbolj dekorativnih do najbolj klasičnih, od najbolj minimalističnih do najmodernejših.

Satin Natural Beige

Bež doda toplino nevtralnemu tonu. Greje, sproža čustva in preseneča s svojo bližino najbolj naravnih materialov. S to barvo sobe prevzamejo prefinjeno in otipljivo vzdušje, z nežnimi kontrasti in prepletom svetlobe. Nianse barvne variante Natural Beige naredijo notranjost resnično ekskluzivno in zagotavljajo prefinjeno kromatsko bogastvo.

Satin Black

Črna zajame vse. Črna je noč, skrivnost, eleganca. Črna poudari črte, okvirje in zariše meje. Črna je čutna in elektična. Barva Satin Black je zasnovana za tiste, ki želijo raziskati globine stilske osebnosti, za tiste, ki želijo zapeljati potihem, za tiste, ki želijo izraziti moč in prefinjenost hkrati.

Glossy White

Bela stran. Beli okvir. Bela daje prostor sanjam in odpira okno domišljije ter daje našemu okolju občutek svobode. Če belini dodate sijoč zaključni sloj, se te lastnosti podvojijo. Doda se svetlost in odsevi. Barva Glossy White uteleša najsodobnejši duh dekorja, ki slavi linije prihodnosti, povezane s temo tehnologije in digitala.

Glossy Titanium

Veliki mojstri oblikovanja in arhitekture so iz kovine naredili bistveni element sodobnega bivanja. Predvsem titan je postal sinonim za modernost in napredno tehnologijo. Svetle in čiste barve se ujemajo z zelo različnimi dekorji in slogi. Barva Glossy Titanium uteleša ta večplastni značaj, daje ritem ter dodaja kontraste in plemenitost. Njegova izbira pomeni eleganco in izvirnost.

Bogata zaloga proizvajalca GEWISS vas čaka v naši spletni trgovini:

Deli objavo na...

Nadaljujte z branjem

Sorodne objave