LOGIQ – logična izbira modernih stikal in vtičnic

LOGIQ – logična izbira modernih stikal in vtičnic

Objavil/a |Datum objave: 10. 07. 2023|Oznake: , , |

LOGIQ je nova družina klasičnih stikal in vtičnic za »okrogle doze« z edinstvenim dizajnom in samozavestno obliko, ki se počuti domače v vsakem prostoru.

Večji, markantni okvirji postanejo opaznejši in mogočnejši del interierja, tako v modernih delovnih okoljih kot toplih bivalnih prostorih. Izbirate lahko med trendovskimi barvami, ki preprosto prevzamejo vaš ambient: antracit, titan in sijajno bela.

Univerzalna uporaba

V podjetju TEM so za družino LOGIQ razvili sistem 55/55, s katerim lahko vselej uporabite iste univerzalne elemente. Univerzalni dekorativni okvir pa lahko vgradite tako vertikalno kot horizontalno.

Tem Logiq stikala

Poljubne kombinacije

Širok nabor stikal, regulatorjev, senzorjev, vtičnic, termostatov, USB polnilnikov … omogoča sestavljanje poljubnih kombinacij in enostavno montažo z brezvijačnimi kontakti, ki vam prihranijo čas pri vgradnji elementov.

Stikala TEM

Preproste in logične rešitve

Z družino LOGIQ lahko načrtujete tako enostavne kot tudi zahtevnejše inštalacije, novogradnje in adaptacije, prilega pa se tako sodobnim kot tradicionalnim ambientom. Za vsako vašo željo vam družina stikal LOGIQ ponuja preprosto in seveda logično rešitev.

Več o novi liniji lahko preverite v katalogu LOGIQ:

Ne spreglejte video predstavitve LOGIQ

Družina stikal in vtičnic LOGIQ vam je na voljo v vseh naših poslovalnicah in B2B e-trgovini:

gregor kosec

Armin Hedžić

Prodajni specialist za področje elektroinštalacij

Deli objavo na...

Nadaljujte z branjem

Sorodne objave