MODUL EDGE: nova prestižna linija stikal

MODUL EDGE: nova prestižna linija stikal

Objavil/a |Datum objave: 28. 11. 2023|Oznake: , , |

Čas je za nekaj novega. Prestižna linija MODUL EDGE nudi posebno čutno in vizualno izkušnjo kot nikoli doslej.

EDGE je najnovejša, skrbno oblikovana linija družine MODUL in predstavlja vrhunec ponudbe TEM. Pri vodilnem slovenskem proizvajalcu stikal in vtičnic so ga zasnovali in ustvarili na podlagi pol stoletja dolgih izkušenj, bogatega znanja o materialih in napredne proizvodne tehnologije.

Rezultat so posebna preklopna pin stikala, ki po svoji obliki spominjajo na zatič, liniji MODUL EDGE pa dajejo izrazito drznost. Odsevajo podobe preteklosti in ustvarjajo pridih sodobnosti.

Modul Edge

Posebna pin stikala v različnih barvah

Pin stikala v 4 različnih barvah tvorijo inovativno in edinstveno izkušnjo. Sozvočje pinov v štirih barvnih esencah s kovinskimi in steklenimi okvirji EDGE ustvarja edinstven prefinjen videz.

Prestižni materiali dekorativnih okvirjev

Po zaslugi impresivne obdelave aluminij zasije v novi luči – kovinskih dekorativnih okvirjih EDGE. V treh barvnih izkušnjah, vrednih pozornosti: srebrni, zlati, antracitu. Čistost stekla dovoli svetlobi, da se poigra in manifestira v novih steklenih dekorativnih okvirjih EDGE. Kontrastni barvi, črna in bela, zadovoljita še tako prefinjen okus.

Z EDGE se boste lahko prilagodili tako sodobnemu minimalističnemu dizajnu kot bogatemu retro stilu, izpolnil pa bo tudi najzahtevnejša pričakovanja novogradenj in prenov.

Modul Edge okvirji

Nova linija EDGE del družine MODUL

Nova prestižna linija EDGE omogoča uporabo tako s pini kot z obstoječimi klasičnimi stikali in vtičnicami MODUL. Družino MODUL odlikuje enostavna vgradnja, saj za vse 4 oblikovne linije Line, Soft, Pure in EDGE uporabljamo isto univerzalno platformo – iste nosilne okvirje in funkcijske elemente tako za pravokotne kot okrogle doze.

Svoja stikala in vtičnice MODUL lahko izberete iz široke in bogate palete barv, vzorcev in oblik ter jih preprosto prilagodite želenemu razpoloženju in individualnemu ambientu. Z vsako izbrano oblikovno linijo pa boste poudarili posebne detajle interierja za ustvarjanje prijetnega bivalnega in delovnega okolja.

Vse informacije tehničnega značaja o MODUL EDGE najdete tudi v priloženem katalogu:

Naj svetloba postane središče vašega doma. Vsakdanji trenutki oživijo s preprostim preklopom.

Ne spreglejte video predstavitve MODUL EDGE

Nova linija MODUL EDGE vam je na voljo že v naši B2B e-trgovini:

gregor kosec

Armin Hedžić

Produktni specialist za področje elektroinštalacij

Deli objavo na...

Nadaljujte z branjem

Sorodne objave