Novi stekleni okvirji Modul Pure

Novi stekleni okvirji Modul Pure

Objavil/a |Datum objave: 14. 11. 2022|Oznake: , , , |

Slovenski proizvajalec stikal in vtičnic TEM predstavlja novo generacijo steklenih dekorativnih okvirjev Modul Pure. Dovolite naravi, da obogati vaš bivalni in delovni prostor. Steklo s svojo lahkotnostjo, čistostjo in prefinjenostjo v vaš dom ali pisarno vnese svežino in poskrbi, da zaveje nov duh v ambientu.

Izbirate lahko med tremi novimi barvami steklenih okvirjev

Tem Pure Black glass

GD črno

GL belo

GS rožnato zlato

Nove steklene okvirje Pure lahko tako kot do sedaj enostavno kombiniramo z vsemi modularnimi stikali, vtičnicami in funkcijskimi elementi Modul iz široke in bogate palete barv, vzorcev in oblik. Univerzalni nosilec namreč omogoča enostavno vgradnjo oz. kasnejšo menjavo tudi ostalih dekorativnih okvirjev Pure iz kovine in lesa ter ostalih linij Modul. Z vedno elegantno črno, svežine polno belo in trendovsko rožnato zlato boste dodatno popestrili vaše prostore, preprosto pa tudi prilagodili želenemu razpoloženju, stilu opreme in individualnemu ambientu.

Novi stekleni okvirji Modul Pure bodo na prodajnih policah na voljo januarja 2023. Trenutni stekleni dekorativni okvirji Pure pa bodo dosegljivi vse do odprodaje zalog.

TEM Pure

Preverite ekskluzivno linijo steklenih okvirjev in se prepričajte sami. Za dodatne informacije smo vam z veseljem na voljo.

Deli objavo na...

Nadaljujte z branjem

Sorodne objave