Novo: odslej z nami tudi EATON

Novo: odslej z nami tudi EATON

Objavil/a |Datum objave: 17. 07. 2023|Oznake: , , , |

Z veseljem vam predstavljamo novico, da smo pridobili zastopstvo za blagovno znamko EATON, ki velja za vodilno svetovno podjetje na področju energetike in elektronike.

Z njihovimi inovativnimi produkti bomo lahko svojim strankam nudili zanesljive, trajnostne in prilagdljive rešitve za njihove potrebe.

Največji na svetu, prisotni na kar 150 tržiščih

EATON je vodilno globalno podjetje, specializirano za proizvodnjo in distribucijo izdelkov na področju električne energije, avtomatizacije in strojegradnje. Njihova prisotnost sega na tržišča v več kot 150 državah po vsem svetu, kar jih postavlja v sam vrh ponudnikov za potrebe industrije.

Ponosno se ponašajo s široko paleto izdelkov, ki zadovoljujejo potrebe strank na področju avtomatizacije. Njihov asortiman vključuje napredne sisteme za nadzor in upravljanje procesov, različne vrste senzorjev in aktuatorjev, programirljive logične krmilnike ter številne druge komponente, ki omogočajo učinkovito avtomatizacijo industrijskih in komercialnih sistemov.

Eaton v proizvodnji
Eaton robotizacija

Poleg tega, da je EATON sinonim za kakovostne izdelke, je tudi pionir na področju inovacij. Nenehno vlagajo v raziskave in razvoj, da bi ostali na vrhu tehnološkega napredka. Njihovi inženirji in strokovnjaki so zavezani ustvarjanju inovativnih rešitev, ki omogočajo strankam optimizacijo njihovih procesov ter izboljšanje učinkovitosti in varnosti.

EATON se zavezuje k trajnostnemu razvoju in odgovornemu ravnanju z okoljem. Njihovi izdelki so zasnovani tako, da zmanjšujejo porabo energije in emisije ter omogočajo učinkovito upravljanje virov. Poleg tega podjetje aktivno sodeluje pri promociji okoljske ozaveščenosti in spodbuja stranke k zmanjševanju svojega vpliva na okolje.

Ponudba proizvajalca EATON

Avtomatizacija

Krmilni sistemi: celoten nabor izdelkov za avtomatizacijo. Za enostavnejše aplikacije so na voljo krmilno relejni moduli easy, za zahtevnejše sisteme pa modularni krmilniki, upravljalni panele in dislocirani vhodno/izhodni moduli. Tu velja še posebej izpostaviti SmartWire-DT, ki kot inovativni sistem ožičenja nadomešča klasičnega.

Stikalna oprema

Instalacijska tehnika: Instalacijski odklopniki, zaščita stikala, kombinirania zaščitna stikala, drugi instalacijski elementi, nad- in podometne instalacijske omarice. Krmiljenje in zaščita motorjev: velik nabor kontaktorjev in motorskih zaščitnih stikal, mehkih zagonov, frekvenčnih pretvornikov in elektronskih motorskih zaganjalnikov. Krmilno signalni elementi: različna tipkala, preklopke, signalne svetilke, signalni stolpi, končna stikala in senzorji.

Razdeljevanje električne energije (UPS)

Velik nabor sistemov brezprekinitvenega napajanja; od namiznih, do industrijskih za velike moči, UPS-ov za podatkovne centre. V ponudbi so tudi UPS-i za plovila. Skupaj s sistemi za napajanje pa lahko izbirate še med ohišji, ki so lahko prosto stoječa ali montirana na steno.

Preverite konkurenčne cene in izvrstne prodajne pogoje!

Želite sodelovati z nami?

Če vas zanima poslovno sodelovanje, preko spodnjih kontaktov rezervirajte sestanek z našim direktorjem prodaje na področju industrije, Markom Poglajnom. Marko v Rexelu vodi oddelek prodaje industrijskim podjetjem, z več kot 15 letnimi izkušnje pri prodaji in vodenju projektov v energetiki.

Zakaj izbrati Rexel?

Rexel

ŠIROKA IZBIRA IZDELKOV

Slovimo po širokem izboru blaga na enem mestu. Pri nas boste dobili ves potreben elektrotehnični material ter orodje in pripomočke za varno delo.

HITRA DOSTAVA PO CELI SLOVENIJI

Izdelke z zaloge naročene do 19. ure dostavimo naslednji dan. Dostava po celi Sloveniji (na sedež podjetja ali delovišče). Za naročila večja od 100 € je dostava brezplačna.

KVALITETNA PONUDBA PRIZANANIH PROIZVAJALCEV

Vsa leta svojega obstoja nismo spreminjali svoje specializacije. Imamo dostop do najnovejših izdelkov renomiranih svetovnih proizvajalcev.

KONKURENČNE CENE IN RAZLIČNI NAČINI PLAČILA

Zagotavljamo vam konkurenčne cene in omogočamo različne načine plačila, stalnim kupcem pa tudi mesečni limit.

Energetske zahteve večjih industrijskih obratov

Bogata zaloga in odlični pogoji – preverite ponudbo EATON artiklov v naši B2B e-trgovini:

gregor kosec

Matjaž Kragl

Produktni specialist za področje industrije

Deli objavo na...

Nadaljujte z branjem

Sorodne objave