Novo: sveža zaloga panelov in partnerstvo Huawei

Novo: sveža zaloga panelov in partnerstvo Huawei

Objavil/a |Datum objave: 24. 03. 2024|Oznake: , , , |

Pozor: v času ogromnega povpraševanja smo še izdatno okrepili našo zalogo kvalitetnih solarnih panelov Trina Solar Vertex S All Black, ki slovijo po najboljšem ravnovesju med močjo, velikostjo in težo!

Zakaj vam predlagamo takojšen nakup panelov Vertex S All Black:

  • najboljša cena na tržišču,
  • zagotovite si zalogo izjemno kvalitetnih panelov, saj je v času izjemnega zanimanja velikokrat največji izziv prav s pravočasnimi dobavami,
  • za bližnjo prihodnost so napovedane podražitve panelov in ostale opreme na področju fotovoltaike, zato vam zdajšnji nakup omogoča tudi prihranek.

Posodobljeni solarni paneli serije Vertex S All Black 415W odlikuje odlična produktivna zmogljivost, skupaj z inovativno zasnovano estetiko.

Trina Solar 415W All Black

Ne spreglejte akcijske ponudbe:

Vertex 415 W All Black

Postali smo Gold Partner Huawei

Ponosno vam sporočamo, da smo postali Gold Partner proizvajalca Huawei za naše tržišče. To pa bo prinašalo ogromno prednosti za naše kupce, predvsem:

  • zagotavljanje najboljših cenovnih pogojev na tržišču,
  • velika in široka zaloga artiklov ter skrajšani dobavni roki,
  • direkten dostop za vso tehnično pomoč,
  • redna izvajanja izobraževanj ter certificiranj naših strokovnjakov.

Vertex S – mala velikost, velika moč

Solarni panel je bil razvit na podlagi napredne tehnologije platforme Vertex. Posodobljeni Vertex S All Black lahko doseže moč do 425W+, s 21,3-odstotno učinkovitostjo modula in visoko gostoto povezavne tehnologije.

Paneli Vertex S so popolnoma oblikovani  za izpolnitev zahtev glede moči, učinkovitosti, velikosti, teže, videza, mehanske obremenitve in zanesljivosti za namestitev na streho! Najboljše ravnovesje med močjo, velikostjo in težo.

Vertex

144 celic

Monokristalni modul

425W+

Izhodna moč

21.3%

Učinkovitost modula

0+5W

Toleranca modula

Možnosti montaže solarnih panelov Vertex

montaža solarnih panelov

Odličen povratek naložbe

Solarni panel Vertex S temelji na napredni tehnologiji platforme Vertex, vključno z 210-milimetrskim velikim silikonskim rezkalom. Njegova električna zasnova omogoča prilagodljivo postavitev sistema na katero koli streho, kar pripomore k izboljšani učinkovitosti in zmanjšanju skupnih stroškov sistema.

Vertex S lahko poveča namestitveno zmogljivost na stanovanjskih strehah za 5–7 %. Večja proizvodnja električne energije izpolnjuje višje zahteve po dnevnem gospodinjskem in energetskem povpraševanju za električna vozila.

Vertex S je opremljen z razširjeno 15-letno garancijo na izdelek in celotno 25-letno garancijo na učinkovitost – za zagotovilo miru in dolgoročnega donosa.

Solarni paneli Trina Solar Vertex

Deli objavo na...

Nadaljujte z branjem

Sorodne objave