PanelSeT SFN – nova generacija modularnih omar

PanelSeT SFN – nova generacija modularnih omar

Objavil/a |Datum objave: 20. 03. 2024|Oznake: , , |

Schneider Electric, vodilno podjetje na področju digitalne preobrazbe, upravljanja energije in avtomatizacije, predstavlja naslednjo generacijo prostostoječih modularnih omar iz dekarboniziranega jekla PanelSeT SFN.

Naslednja generacija omar PanelSeT SFN je nadgrajena različice Spacial SF, je prva dekarbonizirana in zelo prilagodljiva omara na trgu, ki lahko tvori več sklopov omar.

Nadgradnja programa Spacial SF

Zelo prilagodljivo ohišje, zasnovano posebej za avtomatizacijo in nadzorne plošče ter plošče za distribucijo električne energije. Po starem programu Spacial SF je PanelSeT SFN posebej zasnovan za industrijska okolja, sončna in električna omrežja, promet, vodo in čistilne naprave. Brezhibno se lahko integrira s prejšnjo različico Spacial SF, kar omogoča preprosto nadgradnjo ob ohranjanju enakih dimenzij, simetrije, mehanskih lastnosti, pritrdilnih točk in certifikatov

PanelSet SFN s trajnostnimi rešitvami za prihodnost

Glede na to, da 60 % svetovnih organizacij pričakuje, da se bo njihova poraba za trajnostni razvoj v naslednjih dveh letih povečala, se kritični objekti in infrastruktura vedno bolj trajnostno odmikajo od fosilnih goriv in so odvisni od električne energije. Industrija elektro omar je morda v razcvetu, a ker se organizacije še naprej spopadajo z energetsko krizo, ostaja potreba po usposobljenih in dobro obveščenih partnerjih, ki pomagajo na poti razogljičenja, ključnega pomena.

Proizvajalci stikalnih in krmilnih omar se med energetsko krizo soočajo z več izzivi. Medtem ko so načrtovalni projekti bolj zahtevni, saj se proizvodni načrti nenehno pregledujejo in prilagajajo, se soočajo tudi s pomanjkanjem delovne sile in zmanjšano preglednostjo nad nabavami.

Peter Ušeničnik, vodja ponudbe, univerzalna ohišja: »Z uvedbo naslednje generacije PanelSeT SFN upamo, da bomo zagotovili bolj robustne, učinkovite in trajnostne rešitve preko Elektrifikacije 4.0, kar na koncu omogoči kritični infrastrukturi, da je pripravljena na prihodnost.«

PanelSeT SFN

Najnovejša različica omar ponuja več edinstvenih prednosti in funkcij:

  • Trajnostno: pripravljene na prihodnost in posebej zasnovane z upoštevanjem okoljskih predpisov, je PanelSeT SFN izdelan iz 50 % recikliranega jekla, ki je izdelano iz obnovljivih virov energije. Vsebuje tudi okolju prijazno embalažo, ki obljublja do 34-odstotno zmanjšanje emisij CO2 in uporabe plastike s 70-100-odstotnim recikliranim kartonom in skoraj brez plastike za enkratno uporabo.
  • Robustno: z novo edinstveno patentirano zasnovo okvirja in vijačno strukturo, lahko prenese do 1500 kg statične obremenitve.
  • Učinkovito: Zasnova vključuje hitro pritrditev montažne plošče in pol-zaprte tečaje za lažjo odstranitev vrat. Namestitev montažne plošče zahteva manj delovne sile, saj jo zlahka med pritrjevanjem drži samo ena oseba.
  • Prilagodljivo: na voljo kot standardni model ali v kitu, lahko pa se tudi prilagodi, da nudi visoko stopnjo prilagoditve za stranke, ki iščejo rešitev po-meri z do 60 dimenzijami, ki so na voljo v več različicah in barvah. Modularna zasnova omogoča do 600 kombinacij in do 80 % prihranka prostora za shranjevanje s kit različico.

PanelSeT SFN v 60 sekundah

Nova generacija prostostoječih modularnih omar iz dekarboniziranega jekla PanelSeT SFN bo na voljo v naši ponudbi  v sredini meseca aprila 2024.

Ne spreglejte kontaktorjev serije EasyPact TVS. Serija EasyPact TVS zagotavlja bistven nadzor in zaščito enostavnih aplikacij. Kakovost ustreza nivoju »velikega brata« – serije Tesys, nekoliko manjši izbor možnih dodatkov pa je uravnotežen z ugodnejšimi cenami.

Deli objavo na...

Nadaljujte z branjem

Sorodne objave