Povezovanje, napajanje in organizacija

Povezovanje, napajanje in organizacija

Objavil/a |Datum objave: 25. 10. 2023|Oznake: , , |

Fiksni ali rotirni razdelilniki? Klasični, kotni, ali namizni podaljški? Imate premalo delovnega prostora? Želite skriti kable? Potrebujete multifunkcionalnost? Ne glede na to, kaj počnete in koliko prostora imate na voljo, Legrand s svojimi inovativnimi proizvodi zagotavlja vedno dovolj vtičnic na pravem mestu.

Praktična, iznajdljiva in privlačna rešitev je vedno na dosegu roke. V Legrandu ponujajo funkcionalne rešitve tako za fizične uporabnike kot za profesionalce.

Enostavno povežite naprave

podaljšek legrand

Učinkovite vsakodnevne rešitve za napajanje vaših naprav. Legrandovi podaljški so poznani po kvaliteti in minimalističnemu dizajnu, ki poskrbi za atraktivno obliko in barvno usklajenost z vašim delovnim ali domačim okoljem. Priklop naprav pa je olajšan z različnimi orientacijami vtičnic.

Polnjenje, zaščita, prilagoditev

Edinstvena cilindrična oblika omogoča večjo praktičnost uporabe. S pomočjo rotirnega mehanizma lahko usmerite vtičnice po vaših željah. Podaljšek lahko namestite vodoravno ali navpično ter ga pritrdite z vijaki ali z vezicami.

Rotirno ohišje podaljška omogoča dovolj prostora za priklop naprav, neodvisno od velikosti vtikača ali adapterja. Patentiran Legrandov sistem potopnih vtičnic pa povečuje varnost in preprečuje kopičenje prahu v mehanizmu. Vtičnica se pogrezne v ohišje mehanizma samo, ko je naprava priključena.

Legrand vtičnice

Poleg edinstvene cilindrične oblike in sistema potopnih vtičnic, lahko priključite tudi mobilne naprave z vtičnicami USB tipa A in C in ne ovirata uporabe klasičnih vtičnic. Podaljški so dobavljivi tudi s prenapetostno zaščito, indikatorjem obremenitve in vgrajenim stikalom, ki ponujajo varnost ne glede na vrsto uporabe.

Optimiziranje delovne površine

Podaljšek za kotno namestitev

Legrandovi kotni podaljški so oblikovani tako, da karseda optimalno izkoristimo svojo delovno površino in jih neopazno integriramo v kateri koli prostor. Pritrdijo se lahko navpično ali vodoravno, z vijaki ali dvostranskim lepilnim trakom, vodenje kabla z zadnje strani pa omogoča usmeritev levo ali desno.

Legrand

Podaljšek za kuhanje

Radi kuhate in uporabljate pametne mobilne naprave za pregled receptov in hkratno poslušanje glasbe? Med brskanjem za recepti in pripravo jedi je podaljšek z integriranim podstavkom za pametne mobilne naprave idealen za napajanje 3 naprav preko vtičnic 2P+E in 2 pametnih mobilnih naprav v vtičnicah USB, Tip A.

podaljški za kuhinjo

Podaljški za multimedijo

Oblika in ergonomija v enem. Multimedijski podaljšek omogoča priklop in napajanje do 8 naprav in organizacijo kablov. Multimedijski prostor še nikoli ni bil tako dobro organiziran! Prav tako zaščiti vso multimedijsko opremo pred prenapetostjo z vgrajeno prenapetostno zaščito.

Več prostora na delovni mizi. Podaljšek za priklop naprav na mizi brez zavzemanja dodatnega prostora in sprostitev delovne površine. Diskretna in atraktivna rešitev omogoča priklop naprav štirih 2P+E vtičnic ter dveh USB vtičnic, tipa A.

Polnjenje in dizajn. Polnite pametni telefon brez dodatnih kablov z vgrajenim brezžičnim polnilnikom ali z uporabo vtičnic USC tipa A in C. Idealna rešitev za domačo pisarno ali delovni prostor.

Za boljšo predstavo si oglejte spodnjo video predstavitev, v kolikor pa bi želeli več tehničnih podrobnosti in reference artiklov, vam je na voljo obširen katalog.

Profesionalci: bodite svobodni pri svoji izbiri

Večina vas Legrandovo rešitev že pozna: prilagodljivi DLP sistem kanalov, ki se odlično prilega vsem gradbenim sektorjem, tako pri novogradnjah kot pri prenovah in zagotavlja integracijo več vrst ožičenja. So enostavna, hitra in vsestranska rešitev za razvod kablov v poslovnih prostorih in delovnih mestih. Na voljo je v več dimenzijah. Lahko so eno, dvo ali tro prekatni in omogoča distribucijo velike kapacitete kablov in široko odprtino za dostop do prostora za ožičenje.

DLP parapetni kanali se dopolnjujejo z rešitvami, ki jih ponuja linija Mosaic. Stikalni program Mosaic se integrira preko modularnih nosilcev, ki so na voljo v 2- do 6-modulnih izvedb.

Legrand kanali

Znotraj DLP programa so na voljo kanali, pokrovi, pregrade, dodatni pribor in dodatki za napeljavo (kabelska pritrdilka, povezava kanala, povezava pokrova, končni elementi, kotni deli in spoji itd.) Več o možnosti prilagoditve si oglejte v katalogu.

Bogato izbiro podaljškov, kanalov in ostale opreme za kabelski management najdete v naši e-trgovini:

gregor kosec

Armin Hedžić

Prodajni specialist za področje elektroinštalacij

Deli objavo na...

Nadaljujte z branjem

Sorodne objave