Program zvestobe – 2023

Naročajte preko spleta in sodelujte v Rexelovem programu zvestobe. Zbirajte točke od marca, do konca oktobra tekočega leta in prejmite nagrado po vaši izbiri. Letošnje nagrade si lahko pogledate spodaj.

program zvestobe

Preklopi na splet in osvoji svoj paket

Zvestobo uporabnikov naše B2B spletne trgovine bomo tudi v letu 2023 nagrajevali. Nabor odličnih nagrad pa smo še izboljšali, saj smo dodali nekatere novosti: DJI Mavic dron, Selectbox paketa Black Edition Premium in Pravljični vikend ter robotski sesalnik iRobot Roomba 1138. Med ostalo ponudbo nagrad boste našli:

  • najbolj priljubljene darilne pakete Selectbox, ki bodo poskrbeli za vašo sprostitev
  • pakete orodja Milwaukee, ki bodo postali vaš zvesti spremljevalec pri vašem delu
  • izdelke zabavne in uporabne elektronike, s katerimi boste poskrbeli za svojo zabavo in uporabnost v vašem domu

Za vsakih 100€ vrednosti nakupa v spletni trgovini boste prejeli 1 točko zvestobe, ob koncu akcije pa boste točke lahko unovčili v zameno za nagrade iz našega seznama po svoji želji.

Pogoj za sodelovanje je, da vsaj 30% vrednosti svojih nakupov v obdobju od 1. 3. 2023 do 31. 10. 2023 opravite prek naše B2B spletne trgovine, za večji delež spletnega poslovanja pa boste ob koncu leta še dodatno nagrajeni.

Osvojite dvojne točke pri izbranih dobaviteljih

Bodite pozorni na oznako (!) pri izdelkih. Pri nakupu teh, posebej označenih izdelkov izbranih dobaviteljev boste prejeli dvojne točke.

Primer: Pri nakupu izdelkov v vrednosti 300 eur prejmete 6 točk (namesto 3-eh točk).

oznaka za dvojne točke
dvojne točke

Dodatne točke za super spletne kupce

Če bo vrednost vašega deleža nakupov prek spletne trgovine ob koncu akcije vsaj 70%, bomo k vašim točkam prišteli dodatnih 15% zbranih točk! Pri tem bomo upoštevali podatke v obdobju od 1. 3. 2023 do 31. 10. 2023, na zadnji dan programa zvestobe (31. 10. 2023).

Delež spletnih nakupov, glede na vse svoje nakupe, vam je vedno dostopen v zavihku »Povzetek mojega računa«, mesečno pa vas bomo preko emaila obveščali o vašem stanju točk.

PRIMER: V letu ste zbrali 100 točk, prek spleta ste opravili vsaj 70% vseh svojih nakupov. Ob koncu trajanja akcije vam bomo prišteli dodatnih 15 točk.

* Neporabljene točke se po zaključku programa zvestobe ne prenašajo v naslednje leto in se izbrišejo. Ni jih mogoče pretvarjati v druge ugodnosti ali povrniti njihove vrednosti. V primeru nedobavljivosti izdelka si pridružujemo pravico, da ga nadomestimo z izdelkom primerljive vrednosti, oz. da izdelek umaknemo s seznama nagrad.

Izbirate lahko med različnimi segmenti

Izbirate lahko med nagradami v treh kategorijah. Uživajte v najbolj priljubljenih darilnih paketih Selectbox, na teren vzemite zveste spremljevalce Milwaukee, ali pa si popestrite dneve z zabavno in uporabno elektroniko.

Darilni paketi Selectbox

Tudi letos lahko izbirate med najbolj priljubljenimi paketi Selectbox, s katerimi boste sebi in vašim najbližji pričarali nepozabno doživetje.

Izbirate lahko med darilnimi paketi spodaj:

Paket: Black Edition Premium

700 točk
Eksluzivno za kupce Elektronabave/Rexela! Skupaj smo oblikovali prav poseben paket Black Edition Premium, ki je sestavljen iz treh različnih paketov: Neprecenljiva doživetja, Najlepši trenutki v dvoje in Bogastvo gora, sonca in morja. Edinstvena nagrada, samo za najboljše.

Nebeški pobeg Selectbox
Paket: Nebeški pobeg

150 točk
Vključuje nastanitev za dve osebi za eno ali dve noči v prijetnem ambientu urbanega ali podeželskega okolja. Za popoln užitek je dodana še priložnostna aktivnost, kot je sproščanje v savni ali izposoja koles.

Več o paketu →

Pravljicni vikend Selectbox
Paket: Pravljični vikend

200 točk
Vključuje več kot 110 možnosti nastanitev za dve osebi za dve noči z zajtrkom ali polpenzionom v neokrnjeni naravi na izbrani turistični kmetiji. Ponudba vključuje izbor najboljših ponudnikov iz celotne Slovenije, Dalmacije, Istre in z osrednje Hrvaške po priporočilu lokalnih poznavalcev

Več o paketu →

Miza za dva Selectbox
Paket: Miza za dva

50 točk
Ponujamo vam gurmansko raziskovanje pri kuharskih mojstrih za dve osebi. Paket Miza za dva ponuja več kot 150 lokacij za kulinarično potepanje v Sloveniji in na Hrvaškem po vašem okusu.

Več o paketu →

Ekstravagantna večerja Selectbox
Paket: Ekstravagantna večerja

100 točk
Vključuje večerjo za dva s petimi ali več hodi priznanih kuharjev in v nekaterih restavracijah tudi kapljico dobrega vina, vse v romantičnem in toplem ambientu izbranih restavracij v Sloveniji in Hrvaški.

Več o paketu →

Sanjski trenutki Selectbox
Paket: Sanjski trenutki

300 točk
Oddih v izbranem romantičnem ambientu z gurmanskim razvajanjem za 2 osebi. Paket Sanjski trenutki (J) ponuja nastanitev na več kot 100 različnih možnih izbranih lokacijah.

Več o paketu →

Paketi orodja Milwaukee

Naj postane orodje Milwaukee vaš zvesti spremljevalec na terenu. Izbirajte med tremi različnimi paketi, ki bodo poskrbeli, da bo vaše delo še bolj uspešno.

Na voljo so paketi:

Paket 1: 80 točk

S tem paketom boste prejeli kompaktno škatlo za shranjevanje Packout, odlične delovne rokavice Free Flex, 5-delni set izvijačev in kakovosten meter.

Paket 2: 170 točk

V tem paketu orodja boste prejeli veliko škatlo Packout, priročno vodno tehtnico, meter, priročen marker, večnamenski nož in 5-delni set izvijačev.

Zabavna in uporabna elektronika ter praktična darila

Vaše zbrane točke lahko unovčite tudi za izdelke zabavne in uporabne elektronike.

DJI Mavic Mini
Dron DJI MAVIC Mini: 750 točk

Zmogljiva integrirana kamera je zmožna snemanja 2.7 K posnetkov pri maksimalnem dometu kar 2 km.

Roomba iRobot
iRobot 1138: 600 točk

Robotski sesalnik iRobot Roomba 1138 Combo poskrbi za učinkovito sesanje in pomivanje tal za vas v enem samem hodu.

Samsung TV
Samsung TV 50″: 900 točk

Izberete lahko tudi novi 50 palični televizor Samsung na katerem boste odslej gledali zabavne video vsebine.

Rexel jakna
Rexel jakna: 50 točk

Prijetna jakna za prosti čas ali delo v hladnih dneh, z Rexel logotipom.

Splošni pogoji akcije

Akcija velja za vse vaše nakupe v spletni trgovini etrgovina.rexel.si, kjer se le-ti seštevajo. Ko skupna vrednost vseh vaših nakupov v spletni trgovini doseže vsaj 100€ prejmete 1 točko. Pogoj za sodelovanje v programu zvestobe je, da vaš delež spletnih nakupov v naši spletni trgovini v obdobju od 1. 3. 2023 do 31. 10. 2023, na zadnji dan programa zvestobe (31. 10. 2023), znaša vsaj 30 % celotne vrednosti vaših nakupov pri podjetju Rexel. Zbrane točke boste ob koncu leta zamenjali za izdelke v protivrednosti vaših zbranih točk. V času trajanja akcije ste lahko ob nakupu v vrednosti vsaj 100 eur, izpostavljenih produktov določenih blagovnih znamk / dobaviteljev izbranih s strani Rexel d.o.o. , nagrajeni z dodatno točko oz. z dvojnimi točkami.

Akcija traja: od 1.3.2023 do 31.10.2023. Po zaključku programa zvestobe (31.10.2023), boste obveščeni o vašem končnem številu točk, kamor bomo prišteli tudi morebitne dodatne točke za doseganje deleža spletnega prometa. V kolikor bo vaš delež spletnih nakupov večji od 70 %, vam bomo prišteli 15% zbranih točk v obdobju. Slike nagrad na tej strani so simbolične. V primeru nedobavljivosti posameznega izdelka si pridružujemo pravico, da ga nadomestimo z izdelkom primerljive vrednosti, oz. da izdelek umaknemo s seznama nagrad.

Neporabljene točke se po zaključku programa zvestobe ne prenašajo v naslednje leto in se izbrišejo. Ni jih mogoče pretvarjati v druge ugodnosti ali povrniti njihove vrednosti.