Program zvestobe – 2024

Naročajte preko spleta in sodelujte v Rexelovem programu zvestobe. Zbirajte točke od marca, do konca oktobra tekočega leta in prejmite nagrado po vaši izbiri. Letošnje nagrade si lahko pogledate spodaj.

program zvestobe

Preklopi na splet in osvoji svoj paket

Zvestobo uporabnikov naše B2B spletne trgovine bomo tudi v letu 2024 nagrajevali. Nabor odličnih nagrad pa smo še izboljšali, saj smo dodali nekatere novosti: DJI Mavic Mini SE, Selectbox paketa Black Edition Premium, Adrenalinska doživetja, Šport za aktivne, robotski sesalnik iRobot Roomba Combo i5178, Gigamedia Video Set, kavni avtomat Illy, paketi orodja BizLine. Med ostalo ponudbo nagrad boste našli:

  • najbolj priljubljene darilne pakete Selectbox, ki bodo poskrbeli za vašo sprostitev
  • pakete orodja BizLine, ki bodo postali vaš zvesti spremljevalec pri vašem delu
  • izdelke zabavne in uporabne elektronike, s katerimi boste poskrbeli za svojo zabavo in uporabnost v vašem domu

Za vsakih 100€ vrednosti nakupa v spletni trgovini boste prejeli 1 točko zvestobe, ob koncu akcije pa boste točke lahko unovčili v zameno za nagrade iz našega seznama po svoji želji.

Pogoj za sodelovanje je, da vsaj 30% vrednosti svojih nakupov v obdobju od 1. 3. 2024 do 31. 10. 2024 opravite prek naše B2B spletne trgovine, za večji delež spletnega poslovanja pa boste ob koncu leta še dodatno nagrajeni.

Osvojite dvojne točke pri izbranih dobaviteljih

Bodite pozorni na oznako (!) pri izdelkih. Pri nakupu teh, posebej označenih izdelkov izbranih dobaviteljev boste prejeli dvojne točke.

Primer: Pri nakupu izdelkov v vrednosti 300 eur prejmete 6 točk (namesto 3-eh točk).

oznaka za dvojne točke
dvojne točke

Dodatne točke za super spletne kupce

Če bo vrednost vašega deleža nakupov prek spletne trgovine ob koncu akcije vsaj 70%, bomo k vašim točkam prišteli dodatnih 15% zbranih točk! Pri tem bomo upoštevali podatke v obdobju od 1. 3. 2024 do 31. 10. 2024, na zadnji dan programa zvestobe (31. 10. 2024).

Delež spletnih nakupov, glede na vse svoje nakupe, vam je vedno dostopen v zavihku »Povzetek mojega računa«, mesečno pa vas bomo preko emaila obveščali o vašem stanju točk.

PRIMER: V letu ste zbrali 100 točk, prek spleta ste opravili vsaj 70% vseh svojih nakupov. Ob koncu trajanja akcije vam bomo prišteli dodatnih 15 točk.

* Neporabljene točke se po zaključku programa zvestobe ne prenašajo v naslednje leto in se izbrišejo. Ni jih mogoče pretvarjati v druge ugodnosti ali povrniti njihove vrednosti. V primeru nedobavljivosti izdelka si pridružujemo pravico, da ga nadomestimo z izdelkom primerljive vrednosti, oz. da izdelek umaknemo s seznama nagrad.

Izbirate lahko med različnimi segmenti

Izbirate lahko med nagradami v treh kategorijah. Na teren vzemite zveste spremljevalce v obliki orodja BizLine, uživajte v najbolj priljubljenih darilnih paketih Selectbox, ali pa si popestrite dneve z zabavno in uporabno elektroniko.

Paketi orodja BizLine

Naj postane orodje BizLine vaš zvesti spremljevalec na terenu. Izbirajte med tremi različnimi paketi, ki bodo poskrbeli, da bo vaše delo še bolj uspešno.

Na voljo so paketi:

Paket 1: 80 točk

Paket z nahrbtnikom, v katerem je 13 kosov kvalitetnega orodja BizLine.

Paket 2: 300 točk

Paket s priročno torbo, ki jo sestavlja 16 kosov kvalitetnega orodja BizLine.

Zabavna in uporabna elektronika ter praktična darila

Vaše zbrane točke lahko unovčite tudi za izdelke zabavne in uporabne elektronike.

Dron Mavic DJ
Dron DJI Mini SE: 900 točk

Dron DJI Mini Se tehta manj kot 249 gramov in omogoča snemanje posnetkov HD z 2.7K ločljivostjo.

Gigamedia Video Set: 900 točk

Gigamedia video set velja izjemno priljubljeno in enostavno rešitev, s katero boste lahko na preprost način vstopili v svet video nadzora.

Roomba i5
iRobot I5: 750 točk

Robotski sesalnik iRobot Roomba Combo i5178 poskrbi za učinkovito sesanje in pomivanje tal za vas v enem samem hodu.

Kavni avtomat Illy Ese: 250 točk

Kavni avtomat Illy Ese, s katerim si boste lahko privoščili opojno razvajanje ob aromah slastne kave.

Darilni paketi Selectbox

Tudi letos lahko izbirate med najbolj priljubljenimi paketi Selectbox, s katerimi boste sebi in vašim najbližji pričarali nepozabno doživetje.

Izbirate lahko med darilnimi paketi spodaj:

Paket: Black Edition Premium

1000 točk
Eksluzivno za kupce Elektronabave/Rexela! Skupaj smo oblikovali prav poseben paket Black Edition Premium, ki je sestavljen iz treh različnih paketov: Neprecenljiva doživetja, Najlepši trenutki v dvoje in Bogastvo gora, sonca in morja. Edinstvena nagrada, samo za najboljše.

Paket: Adrenalinska doživetja

250 točk
Ponuja več kot 130 možnosti za ekstremno doživetje po vaši izbiri. Vključuje aktivnosti v naravi za pogumne, kot so skok z elastiko (bungee jumping) ali popularni spust po jeklenici (zipline), ter številne druge zimske in poletne izzive, kot so šola plezanja, vožnja s kajaki in kanuji, vožnja s štirikolesniki, gokarti ter terenskimi in dirkalnimi vozili, med katerimi je tudi Ferrari.

Več o paketu →

Paket: Šport za aktivne

120 točk
Ponuja več kot 70 možnosti za športne aktivnosti. Vključuje mesečno članarino za obisk fitnesa s svetovanjem in različnih vodenih vadb, kot so ples, aerobika, joga ter borilne veščine, najem igrišča za badminton ali bowling, najem opreme Saegway, jadralno padalstvo, zipline in še mnogo več.

Več o paketu →

Splošni pogoji akcije

Akcija velja za vse vaše nakupe v spletni trgovini etrgovina.rexel.si, kjer se le-ti seštevajo. Ko skupna vrednost vseh vaših nakupov v spletni trgovini doseže vsaj 100€ prejmete 1 točko. Pogoj za sodelovanje v programu zvestobe je, da vaš delež spletnih nakupov v naši spletni trgovini v obdobju od 1. 3. 2024 do 31. 10. 2024, na zadnji dan programa zvestobe (31. 10. 2024), znaša vsaj 30 % celotne vrednosti vaših nakupov pri podjetju Rexel. Zbrane točke boste ob koncu leta zamenjali za izdelke v protivrednosti vaših zbranih točk. V času trajanja akcije ste lahko ob nakupu v vrednosti vsaj 100 eur, izpostavljenih produktov določenih blagovnih znamk / dobaviteljev izbranih s strani Rexel d.o.o. , nagrajeni z dodatno točko oz. z dvojnimi točkami.

Akcija traja: od 1.3.2024 do 31.10.2024. Po zaključku programa zvestobe (31.10.2024), boste obveščeni o vašem končnem številu točk, kamor bomo prišteli tudi morebitne dodatne točke za doseganje deleža spletnega prometa. V kolikor bo vaš delež spletnih nakupov večji od 70 %, vam bomo prišteli 15% zbranih točk v obdobju. Slike nagrad na tej strani so simbolične. V primeru nedobavljivosti posameznega izdelka si pridružujemo pravico, da ga nadomestimo z izdelkom primerljive vrednosti, oz. da izdelek umaknemo s seznama nagrad.

Neporabljene točke se po zaključku programa zvestobe ne prenašajo v naslednje leto in se izbrišejo. Ni jih mogoče pretvarjati v druge ugodnosti ali povrniti njihove vrednosti.