Rittal – kompaktna ohišja, konfiguriranje in orodje

Rittal – kompaktna ohišja, konfiguriranje in orodje

Objavil/a |Datum objave: 15. 09. 2023|Oznake: , , |

Ohišja AX in AX Plastic

Sistemska ohišja v kompaktni izvedbi so na voljo v različicah AX kompaktnih ohišij v jekleni izvedbi, iz nerjavečega jekla, ojačanega poliestra z ali brez okna, v IT izvedbi, ali z ročkami kot komandno ohišje.

Izjemno vsestranska za krmilne aplikacije z zmernimi prostorskimi zahtevami. Izpolnjujejo najvišje standarde zaščite pred korozijo z zaščito do IP66. Stenska ohišja nudijo preprosto notranjo namestitev in imajo prilagodljiv kabelski vhod. Na voljo je tudi velik nabor sistemskih dodatkov tako za montažo ohišij, kot za notranjo montažo v ohišjih ali za njihovo nadgradnjo.

Vrste ohišij Rittal AX

Rittal AX

AX ohišje iz jeklene pločevine z zaščito IP66 pri enojnih vratih in IP55 pri dvojih vratih.

AX Plastic ohišje iz ojačanega poliestra so še posebej primerna za zunanjo montažo zaradi visoke zaščite in odlične termike.

Rittal AX plastic
AX plastic z oknom

AX Plastic ohišje z vgrajenim oknom za lažji nadzor vgrajene opreme, prav tako odlična izbira za zunanjo montažo.

Ohišja AX iz nerjavečega jekla so trenutno še v fazi razvoja, zato so vam še vedno na voljo ohišja AE inox iz nerjavečega jekla 1.4301 (AISI 304), ali poboljšanega nerjavečega jekla 1.4404 (AISI316L).

AX ohišje iz jekla
AX IT ohišje

AX IT ohišje z vgrajenimi 19” nosilci velikosti 7U, 12U ali 15U, ter zaščito IP66.

AX komandno ohišje s stranskimi ročkami za upravljanje in servisnimi vrati spredaj ali zadaj. Pred-pripravljen izrez Ø 130mm za pritrditev rok CP 60/120/180.

AX ohišje z ročkami

AX Outdoor ohišje za vgradnjo omaric AX. Ustvarjanje koncepta ‘omara v omari’ z urejenim zračenjem za boljšo termično zaščito opreme.

RiPanel konfiguracija ohišij

Z orodjem RiPanel za mala in kompaktna ohišja si enostavno izberete dodatke za izbrana ohišja, ali pa si ohišje prilagodite po svojih željah. Dodatke si lahko izberete brez skrbi da le-ti potem nebi pasali v izbrano ohišje, saj konfigurator preverja kompatibilnost.

Ripannel

Ohišje pa si lahko prilagodite tudi z lastnimi prilagoditvami kot recimo brez montažne plošče, posebne barve, ali z izrezi po meri, prav tako brez skrbi da le-ta sega izven območja ali se prekriva z nosilci, ključavnico ali podobno.

Po konfiguraciji si lahko datoteko shranite za lastno uporabo, ali pa si pripravljeno omaro preprosto naročite in je le-ta že pripravljena za vgradnjo dodatne opreme.

Povečanje učinkovitosti z avtomatizacijo

Rittal AX

Rittal ima vse stroje in naprave, ki jih potrebujete za lažjo, hitrejšo izdelavo priključnih ohišij in stikalnih naprav, bolj natančno in bolj ponovljivo z avtomatizacijo. To vam omogoča povezovanje vseh delovnih operacij skupaj v en zelo učinkovit, digitalno brezšiven, avtomatiziran proces. Kakovostna orodja iz visokokakovostnih materialov in polavtomatski stroji za pripravo ožičenja in obdelavo bakra za profesionalno uporabo.

Dobavijo lahko vso tehnologijo za obdelavo in rokovanje, ki jo potrebujete za prihranek časa in optimizacijo proizvodnih procesov, ki znižujejo stroške, vse iz enega vira.

Izpopolnjeno ročno orodje

Kakovostno ročno orodje za profesionalno uporabo v industriji in inštalacijah

Poenostavljeno rokovanje

Ergonomski, učinkoviti sistemi za transport in dvigovanje

Poenostavljeno ožičenje

Profesionalne, racionalne rešitve za ročno obdelavo in polavtomatsko obdelavo žice

Sistematska obdelava ožičenja

Rittal Automation Systems sodeluje pri dokončanju procesne verige, razvoju pionirskih rešitev ožičenja, vse do popolne avtomatizacije.

Avtomatizirana obdelava

Popolnoma avtomatizirano rezkanje ali laserska obdelava ter obdelava kabelskih kanalov in zbiralk

Izpostavljeni izdelki Rittal

Rittal rezilo

AS 4050.722 Rezilo za pobiranje robov

Primerno za univerzalno uporabo, za pobiranje lukenj in robov. Rezila prevlečena in krtačena na obeh straneh za dolgotrajne rezultate rezanja.

Rittal orodje

AS 4052.000 Več-funkcijsko orodje za ohišja AX, VX

Uporabimo ga lahko za rezanje embalaže, trakov in folije, odklepanje ohišja (dvobitni ključ), montažo in demontažo tečajnih zatičev, začasno oporo vrat, varno montažo in demontaža vrat VX, kot magnet za pritrditev risb, ter odpirač za steklenice.

Rittal garnitura orodja

AS 4053.450 Garnitura natičnega orodja

Zamenljivi komplet izvijačev 13-delni set orodja z udobnim, zložljivim ročajem z možnostjo zaklepanja. Vključuje nastavke PH1, SL4x0.8, PH2, PH3, PZ1, SL5x0.8, PZ2, SL6x1, PZ3, SL7x1.2, TX6, TX7, TX8, TX9, TX10, TX15, TX20, TX25, TX30, TX40, Hex 3mm, Hex 4mm, Hex 5mm in Hex 6mm

Rittal ročno orodje

AS 4055.070 Ročna hidravlična stiskalnica z 7 prebijači M16-M63

Set hidravičnega orodja z priborom in prebijači velikost M16, M20, M25, M32, M40, M50, M63

Rittal rezalnik kanalov

AS 4050.435 Rezalnik kabelskih kanalov MC 125

Za ročno rezanje kanalov za ožičenje, z nastavljivo dolžino končnega prislona za strojno obdelan material. Anodizirana kontaktna površina z lasersko vgravirano kalibracijo v milimetrih in palcih. Vgrajena zaščita za prste zagotavlja varno obdelavo. Namenjena montaži na delovno mizo.

Rittal rezalnik letev

AS 4050.437 Rezalnik nosilnih letev MC3

Ročni profilni rezalnik za rezanje C profilov 30/15 in DIN montažnih nosilcev TS 35/7,5 in TS 35/15 na dolžino, brez robov. Želeno dolžino tirnice je mogoče natančno in ponovljivo nastaviti z ravnilom (mm/palec) in nastavljivim končnim omejevalnikom. Za montažo na delovno mizo.

Montažna miza Rittal

AS 4050.150 Assemblex montažna miza 150MN

Za ergonomsko, hrbtu prijazno delo z ohišji ali montažnimi ploščami.

Rittal statična delovna postaja

AS 4055.700 Statična delovna postaja CW 120-S

Enota za krivljenje in luknjanje bakrenih zbiralk v seriji izdelkov CW 120-S je idealna za krivljenje in luknjanje vodil. Podpira prebijanje okroglih lukenj in rež. Vgrajen natančen laser olajša postopek rezanja in krivljenja. Enota za upogibanje in luknjanje se enostavno namesti na delovno mizo.

Zgornji artikli so dobavljivi izključno na povpraševanje. Kontaktirajte nas in z veseljem vam bomo pomagali in svetovali.

Vse ostale artikle proizvajalca Rittal najdete v naši B2B spletni trgovini:

Deli objavo na...

Nadaljujte z branjem

Sorodne objave