Solarni panel Trina Solar Vertex S

Solarni panel Trina Solar Vertex S

Objavil/a |Datum objave: 22. 08. 2023|Oznake: , , , |

Posodobljeni solarni paneli serije Vertex S odlikuje odlična produktivna zmogljivost, skupaj z inovativno zasnovano estetiko.

Solarni panel Vertex S je popolnoma oblikovan za izpolnitev posebnih zahtev za namestitev na streho, kot so moč, učinkovitost, videz, mehanska obremenitev, rokovanje in zanesljivost. Vertex S zagotavlja najboljše ravnovesje med močjo, velikostjo in težo.

Trina Solar 415W All Black

Akcijska ponudba ob koncu poletja:

Solarni panel Vertex S 425W

  • že za: 95 € + DDV*
  • za nakupe nad 20.000 € klima Ariston za samo 1 cent**

*akcijska ponudba traja do 8. septembra 2023 oz. do razprodaje zalog
**za ceno klime 1 cent je potrebno opraviti skupno za več kot 20.000 € brez DDV artiklov proizvajalcev Trina Solar, SolarEdge in Huawei. Promocija traja do 8. septembra 2023, po tem datumu pa se opravi obračun.

Mala velikost, velika moč

Solarni panel je bil razvit na podlagi napredne tehnologije platforme Vertex. Posodobljeni Vertex S lahko doseže moč do 435W, s 21,8-odstotno učinkovitostjo modula in visoko gostoto povezavne tehnologije.

Vertex S je popolnoma oblikovan za izpolnitev zahtev glede moči, učinkovitosti, velikosti, teže, videza, mehanske obremenitve in zanesljivosti za namestitev na streho! Najboljše ravnovesje med močjo, velikostjo in težo.

Solarni paneli

144 celic

Monokristalni modul

415-435W

Razpon moči

21.8%

Učinkovitost modula

0~+5W

Toleranca modula

Preverite naše celostne rešitve na področju zelene energije.

Možnosti montaže solarnih panelov Vertex

montaža solarnih panelov

Odličen povratek naložbe

Solarni panel Vertex S temelji na napredni tehnologiji platforme Vertex, vključno z 210-milimetrskim velikim silikonskim rezkalom. Njegova električna zasnova omogoča prilagodljivo postavitev sistema na katero koli streho, kar pripomore k izboljšani učinkovitosti in zmanjšanju skupnih stroškov sistema.

Vertex S lahko poveča namestitveno zmogljivost na stanovanjskih strehah za 5–7 %. Večja proizvodnja električne energije izpolnjuje višje zahteve po dnevnem gospodinjskem in energetskem povpraševanju za električna vozila.

Vertex S je opremljen z razširjeno 15-letno garancijo na izdelek in celotno 25-letno garancijo na učinkovitost – za zagotovilo miru in dolgoročnega donosa.

Solarni paneli Trina Solar Vertex

boštjan klemen

Boštjan Klemen

Strokovnjak na področju OVE in HVAC

Deli objavo na...

Nadaljujte z branjem

Sorodne objave