Znižanje podkonstrukcij in pribora Aerocompact

Znižanje podkonstrukcij in pribora Aerocompact

Objavil/a |Datum objave: 17. 04. 2024|Oznake: , , , |

Podjetje Aerocompact je leta 2014 ustanovil Mathias Muther. Specializirano za proizvodnjo aerodinamičnih podkonstrukcij za fotovoltaično industrijo je podjetje hitro raslo. Osredotočili so se na proizvodnjo in prodajo podkonstukcij za fotonapetostne panele za ravne strehe brez neposrednih priključkov, podprtih s programsko opremo Aerotool, ki je uporabnikom na voljo brezplačno na spletu. Portfelj izdelkov sedaj zaokrožujejo še pritrdilne rešitve za poševne strehe in talne sisteme.

Vsi izdelki so preizkušeni v skladu z najvišjimi industrijskimi standardi, statična zasnova ter izračun obremenitve vetra in snega pa se izvedejo za vsak posamezen projekt v Aerotool, lastni spletni 3D programski opremi podjetja. Interna razvojna ekipa nenehno izboljšuje izdelke in se močno osredotoča na nov razvoj in inovacije. Vsi izdelki imajo svoje patente in so zaščiteni. Ena izmed največjih prednosti produktov Aerocompact pa je tudi 25-letna garancija.

Glavno poslanstvo podjetja Aerocompact je zagotoviti inteligentne rešitve za podkonstrukcije, ki mednarodnim strankam omogočajo varno namestitev solarnih sistemov. Imajo 14 sedežev po vsem svetu, najdete jih v Avstriji, ZDA in tudi Indiji.

Aerocompact

Znižani artikli Aerocompact

Preverite ponudbo Aerocompact izdelkov v naši spletni trgovini, katerim smo tudi znižali ceno. Čaka vas bogata zaloga podkonstrukcij in pribora za vse solarne konstrukcije, za vse produkte pa proizvajalec Aerocompact nudi kar 25 let garancije.

Pitch profil X40 in X50 4400 mm

Akcijska cena: 19,60 €/22,89 € + DDV

Pitch strojni vijak M10x200

Akcijska cena: 2,56 € + DDV

Pitch strešna kljuka XT35

Akcijska cena: 6,68 € + DDV

Vijak za pritrditev optimizatorja M8x16

Akcijska cena: 2,15 € + DDV

Pitch spojnik za profil XPCN

Akcijska cena: 1,25 € + DDV

Končna sponka AL

Akcijska cena: 1,19 € + DDV

Končna sponka AL črna

Akcijska cena: 1,67 € + DDV

Vmesna sponka AL

Akcijska cena: 1,04 € + DDV

Vmesna sponka AL črna

Akcijska cena: 1,54 € + DDV

Aerocompact

AeroTOOL: program za vizualizacijo in načrtovanje

Varnost in učinkovitost igrata ključno vlogo pri fotovoltaičnih sistemih. Z spletno programsko opremo AeroTOOL vam je na voljo orodje za načrtovanje in inženiring solarnih sistemov po vsem svetu. Osnovo za delovanje programo omogoča platforma Google Maps in omogoča ustvarjanje poročil o projektu z izračunom statike glede na lokacijo, v samo nekaj preprostih korakih. Programska oprema vam nudi obsežne informacije v poročilu o projektu ter seznam materialov in ceno za avtomatizirano naročanje izdelkov Aerocompact.

Aerocompact

V programski opremi so programirani vsi zahtevani zemljevidi vetra, snežne obremenitve, kodni standardi specifični za državo, kot tudi testi izdelkov, kot so rezultati testov v vetrovniku, TUV in UL. V vsakodnevnem poslovanju lahko naše stranke in zaposleni v nekaj minutah načrtujejo solarne sisteme po vsem svetu, ne da bi bili kdaj na lokaciji projekta.

Glavne prednosti programa AeroTOOL

  • postavitev strehe in snemanje dimenzij strehe preko platforme Google Maps
  • hiter in enostaven pregled in načrtovanje projekta
  • konstrukcijski izračuni po EN standardih za vsak projekt
  • upoštevanje senc
  • centralno vodenje projektov
  • zanesljivost načrtovanja
  • prihranek virov in zmanjšanje števila napak
  • načrt postavitve in montaže za vsak projekt
  • načrtovanje po meri z izpisom kosov materiala
Deli objavo na...

Nadaljujte z branjem

Sorodne objave