Znižanje zasilne razsvetljave in LED panelov Forlight

Znižanje zasilne razsvetljave in LED panelov Forlight

Objavil/a |Datum objave: 24. 05. 2023|Oznake: , , |

Predstavljamo vam Forlight – špansko blagovno znamko, katere cilj je ponuditi optimalne ter inovativne rešitve na področju razsvetljave, ki so dosegljive vsakomur.

Poleg predstavitve proizvajalca Forlight, pa ne spreglejte tudi znižanje zasilne razsvetljave REDO in LED panelov Easy. Akcijska ponudba traja do 31. decembra 2023.

Forlight Rhino

Jasna usmeritev in strategija

Pri Forlightu verjamejo v dizajne, ki dajejo značaj vsem prostorom v stanovanjskem okolju, tako notranjim kot zunanjim. Podprti s strani skupine LEDsC4 z več kot 50-letnimi izkušnjami, ki pripadajo znamki Forlight, želijo zagotoviti širok portfelj izdelkov z odličnim ravnotežjem med stroški, tehnologijo, materialom, dizajnom in energetsko učinkovitostjo.

Dolgotrajnost, uporabnost in učinkovitost so jedro njihovih izdelkov. Pri Forlightu je vsaka svetilka zasnovana in izdelana s smernicami brezčasnega dizajna, enostavne montaže, učinkovitosti ter hitre zamenjave kritičnih komponent.

Svetilke Forlight so izdelane strogo v skladu z evropskimi standardi. Njihovi izdelki združujejo EMC in LVD preizkušene električne komponente. Obenem pa si želijo biti tudi okoljsko in družbeno odgovorni, vsa njihova embalaža pa je opremljena s certifikatom FSC.

Kot eden izmed vodilnih proizvajalcev svetil, podjetje LEDSC4 zagotavlja kar 5 let garancije!

REDO zasilne svetilke

Zbirka zasilnih svetilk s preprostim dizajnom in čistimi linijami je na voljo v vgradni in nadgradni različici. Omogoča popolno integracijo v prostor z vgradno različico, ki ostane neopažena zaradi dejstva, da je njena svetlobna točka postavljena nazaj, kar izboljša vizualno udobje. Svetilke so primerne za namestitev v hotelih, hodnikih, stanovanjih in pisarnah.

Redo zasilna razsvetljava
Forlight Easy

LED paneli Easy

LED paneli EASY so na voljo v različnih dimenzijah, v okrogli in kvadratni obliki, imajo dve različni barvi svetlobe ter ponujajo možnost nadgradne ali vgradne montaže. So odlična rešitev za osvetlitev v domačem okolju, prav tako pa so primerni za splošno razsvetljavo v trgovinah, hotelih in šolah.

gregor kosec

Gregor Kosec

Vodja poslovnega razvoja na področju razsvetljave

Deli objavo na...

Nadaljujte z branjem

Sorodne objave