Gigamedia sistemska garancija

Gigamedia sistemska garancija

Objavil/a |Datum objave: 30. 05. 2024|Oznake: , , , |

Izkoristite sistemsko garancijo za varno in zanesljivo naložbo v visoko zmogljivo ožičenje priznanega proizvajalca Gigamedia. Argumenti, ki vas bodo prepričali:

 • varna investicija
 • popolnoma skladen sistem
 • visoko zmogljivo ožičenje
 • certificirani inštalaterji
 • zajamčeno delovanje komponent
 • mreža predanih strokovnjakov
 • dostop do obvestil in informacij o proizvodih
 • dostop do tehničnih informacij
 • posebne promocije

Garancijsko kritje

Garancija Gigamedia Conect Open nudi varno naložbo za 15 let. Garancijski program zajema komponente in jamči končnemu uporabniku, da bo nameščeno strukturirano ožičenje v času trajanja kritja garancije delovalo brez napak. Nameščene stalne povezave (permanent link) bodo podpirale vse aplikacije, navedene v dokumentu ISO 11801 Ed2.2, glede na izbrano zmogljivost kablov (razred E ali razred EA). Posamezne komponente bodo v tem obdobju izpolnjevale ali presegale zahteve ISO 11801 in bodo mehansko skladne. Program Conect Open je pogojen z namestitvijo s strani pooblaščenega partnerja ter normalnim delovanjem in vzdrževanjem, kot je navedeno v ISO standardih.

Z garancijskim programom je upravičencu zagotovljena dobava novega ali popravljenega nadomestnega izdelka v primeru ugotovitve napake na povezavi.

Gigamedia

Certificirani partnerji

Gigamedia ponuja garancijski program, če ga namesti strokovnjak, predhodno certificiran kot odobreni Conect Open inštalater. Certificirani partnerji se zavežejo, da bodo namestitev izvajale kvalificirane in usposobljene osebe skladno s standardoma ISO 11801 – CENELEC EN50173 in EN50174. To zagotavlja, da je kabelski sistem Gigamedia nameščen na najsodobnejši ravni in v skladu z evropskimi standardi.

Inštalaterji strukturiranega ožičenja se udeležijo usposabljanja in je njihovo znanje preverjeno. Obveščeni so o najnovejših tehnologijah integriranih v izdelke Gigamedia. To zagotavlja, da je strukturirano ožičenje Gigamedia nameščeno na najsodobnejši ravni in v skladu z evropskimi standardi.

Garancijski pogoji in omejitve

Garancija Conect Open velja le, če nameščene komponente sistema še nikoli niso bile uporabljene in so bile kupljene pri uradnem distribucijskem kanalu. Vgraditi jih mora pooblaščeni inštalater. Projekt se mora predhodno registrirati na spletni strani GIGAMEDIA warranty.

Projekti imajo sledeče možnosti garancij:

 • 15 letna garancija se lahko izda za projekte z vsaj 200 priključki
 • 25 letna garancija se lahko izda za projekte z vsaj 1000 priključki

Za pridobitev garancijskega lista so potrebni zahtevani dokumenti, kot so gradbeni načrti, načrti označevanja, certifikacijski testi v izvirni obliki, potrdilo o kalibraciji merilnega instrumenta, kopija računa, poročilo o dokončanju projekta.

Ker se povezovalni kabli obravnavajo kot potrošni material, ki ga je treba pri običajni uporabi pogosto zamenjati, ti podlegajo standardnim zakonskih garancijskim pogojem.

Kako izkoristiti garancijski program proizvajalca Gigamedia?

Izberite svoje območje in se obrnite na lokalnega prodajalca, ki vam bo pomagal izbrati najboljši sistem, ki ustreza vašim potrebam in vas povezal s certificiranim partnerjem. Certificiran partner vam bo ponudil zahtevano namestitev.

Če za inštalacijo strukturiranega ožičenja želite pridobiti sistemsko garancijo in bi vas zanimala namestitev izdelkov Gigamedia kontaktirajte naše strokovnjake.

Deli objavo na...

Nadaljujte z branjem

Sorodne objave