Living now with Netatmo

Living now with Netatmo

Objavil/a |Datum objave: 29. 06. 2022|Oznake: , , , |

Sistem WITH NETATMO ne zahteva posebne inštalacije, samo nevtralni vodnik v vsaki dozi s pametnim stikalom. Če želite vgraditi enostaven sistem upravljanja ali nadgraditi upravljanje svetil in senčil z inteligentnimi funkcijami (samodejno, s scenariji, na daljavo, glasovno) brez večjih posegov v inštalacijo, bo primerna rešitev vgradnja “smart sistema” oz. stikal WITH NETATMO.

Preprosto in enostavno

Inštalacija Smart sistema je zelo enostavna, za pomoč pa so vam na voljo spodnje video vsebine, vsaka za svoj segment.

Vgradnja WITH NETATMO elementov

Povezava v mrežo

Dodajanje brezžičnih nadometnih stikal

Aplikacija Home+Control

Na voljo s stikalnimi programi Legrand Valena Life, Bticino LivingLight, Living Now in tudi s Classio. Elementi se lahko vgrajujejo v standardne modularne (3M, 4M, 6-7M) ali večdelne (2M, 2+2M, 2+2+2M,…) doze.

Elementi WITH NETATMO se vgradijo kot klasična stikala, potrebujejo še priklop nevtralnega vodnika. V tokokrogu stikal, ki upravljajo eno svetilo, se zamenja samo eno menjalno stikalo, ostala ostanejo klasična. Rešitev omogoča naknadno predelavo klasične inštalacije v inteligentno, kot tudi za postopno dodajanje elementov. Z aplikacijo Home+Control pa se lahko upravlja tudi termostat Smarther with Netatmo.

Sistem je možno upravljati tudi glasovno upravljati z novo video domofonsko enoto CLASSE 300EOS z integrirano Alexo, ki omogoča tudi posredovanje poziva domofona na iOS/Android napravo.

Aplikacija Home+Control

Legrand home plus control app

Naložite si brezplačno aplikacijo Legrand Home+Control in brezskrbno ter preprosto upravljajte sistem WITH NETATMO kar preko vaše mobilne naprave. Aplikacija brezplačna in na voljo za iOS in Android naprave.

Deli objavo na...

Nadaljujte z branjem

Sorodne objave