e-trgovina Rexel: enostavno poslovanje in odlična uporabniška izkušnja

e-trgovina Rexel: enostavno poslovanje in odlična uporabniška izkušnja

Objavil/a |Datum objave: 30. 01. 2023|Oznake: , , |

V podjetju Rexel Slovenija se zavezujemo, da vsem strankam zagotavljamo enostavno in prijetno nakupovalno izkušnjo. Vse izdelke, ki jih potrebujete pri vsakdanjem delu, tako lahko najdete tudi v naši spletni trgovini, zato se trudimo, da v njej zagotavljamo enostavno poslovanje in odlično uporabniško izkušnjo. Ponosni smo, da kar 88 odstotkov kupcev, ki so v letu 2022 podali povratno informacijo, ocenjuje, da je poslovanje v naši spletni trgovini enostavno, in da bi kar 80 odstotkov spletnih kupcev priporočilo nakup v naši spletni trgovini prijatelju ali kolegu.

e-trgovina Rexel
V naši spletni trgovini vas čaka bogat nabor artiklov, razdeljen po oddelkih in blagovnih skupinah.

To pomeni, da imajo naši kupci v spletni trgovini odlično uporabniško izkušnjo in da ocenjujejo, da je poslovanje v spletni trgovini enostavno. Vedno pa iščemo načine za izboljšave, zato redno spremljamo vaše povratne informacije in jih uporabimo pri nadaljnjem razvoju spletne trgovine. Tako bomo tudi v prihodnje veseli vsake povratne informacije o vaši nakupovalni izkušnji v spletni trgovini in se vam zanje že vnaprej zahvaljujemo.

V podjetju Rexel Slovenija si bomo še naprej prizadevali, da ohranimo tako visoko raven zadovoljstva strank, tako glede širokega izbora izdelkov, enostavnega postopka oddaje naročila in varnega plačila, kot tudi hitre dostave naročenega materiala.

V tej luči bomo za elektroinštalaterje in podjetja v februarju 2023 uvedli tudi “Click&Collect” sistem, ki vam bo omogočal oddajo naročila v spletni trgovini in prevzem naročenih izdelkov v roku dveh ur v izbrani poslovni enoti.

nadzorna plošča
Jasen nadzor nad poslovanjem.

Registracija v spletno trgovino

Deli objavo na...

Nadaljujte z branjem

Sorodne objave